Starity

Demi Lovato bőrápoló szettet dob piacra

2014. szeptember 03. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő napok óta hangoztatta, hogy meglepetéssel készül rajongói számára, amiről a mai napon lehullt a lepel!

hirdetés
Demi Lovato bőrápoló szettet dob piacra

A 22 éves énekesnő néhány napja a Twitteren már elhintette rajongói számára, hogy hamarosan érkezik egy olyan meglepetés, amire egyikőjük sem számítana tőle: ez pedig nem más, mint egy bőrápoló szett.

Demi az évek alatt már többször kijelentette, hogy sok hírességgel ellentétben ő nem szeretne sem parfümöt, sem ruhakollekciót a neve alatt futtatni, ezért ez a két variáció már a kezdetektől fogva ki volt zárva.

„Már kislánykorom óta valamilyen oknál fogva teljesen odavagyok a bőrápolásért – mesélte a People magazinnak. – Ha szakítasz időt arra, hogy foglalkozol a bőröddel, akkor biztos lehetsz abban, hogy idővel magabiztosan fogod magad érezni.”

A kezdőcsomag tartalmaz egy hidratáló alapozót, tisztítót, és egy hidratáló arckrémet. amit decembertől 30 dollárért (körülbelül 6000 Ft) szerezhetnek be az emberek, aki viszont tagja a Lovato Clubnak, az mindezt ingyen kapja majd meg. Külön ráadás, hogy a teljes bevétel a Lovato Treatment Scholarship szervezethez kerül, amely a CAST Recovery intézménnyel összefogva fedezi a mentális problémával vagy függőséggel küzdő fiatalok számára a szükséges kezelés költségeit, már közel egy éve.

Lovato a termékről még annyit árult el, hogy jelenleg az édes citrom és borsmentás hidratáló a kedvence. „Hihetetlen illata van. És nemcsak hidratál, hanem biztosítja azt, hogy a sminkem túlélje az egész napot.”

Ám a Really Don't Care énekesnője továbbra sem áll le, hiszen szombat este kezdetét veszi legújabb turnéja, ami elmondása alapján sokkal nagyobb és jobb lesz, mint az év eleji Neon Lights turnéja, többek között például táncosok is csatlakoznak hozzá, aminek próbái gőzerővel zajlanak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek