Starity

Lily James cikisnek tartja egykori öltözékét

2014. szeptember 03. 19:07   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ifjú színésznő nemrég az InStyle-nak nyilatkozott arról, milyen cikinek tartja egykori öltözködési stílusát.

hirdetés
Lily James cikisnek tartja egykori öltözékét

A Downton Abbey sztárját legtöbben gyönyörű kosztümökben láthatják a képernyőn, emellett pedig szeret stílusról beszélni a vörös szőnyegen. Habár most designer ruhákban láthatjuk, a 25 éves lány nem mindig állt a divat élén. „Minden, amit fiatalabb koromban viseltem, egy kicsit megalázkodó volt” — mesélte nevetve a brit InStyle magazinnak. Majd hozzátette: „Volt egy kis bébihájam és nem túl előnyös csőtopot viseltem, terepmintás cuccokat és rugalmas, narancsszínű trapéznadrágot.”

Lily élete drasztikusan megváltzozott, amióta részese a népszerű televíziós drámasorozatnak. Most már ügyelnie kell arra, hogy bármikor is elhagyja az ottonát, kamerakészen nézzen ki és bevallotta, hogy ügynöke arra bíztatta, öltözzön egy kicsit jobban.

Ám a hírnévnek számos jó oldala van – például hogy kölöcsönkapsz gyönyörű ruhákat nagy eseményekre. „Az első premieremig nem is tudtam, hogy a színésznők a vörös szőnyegre a designerektől kölcsönöznek ruhát” — csodálkozott. „Kölcsönkapni egy fantasztikus designer ruhát olyan, mint feltenni egy maszkot: úgy érzed, megtámaszt és védelmez téged.”


Lily James Cannes-ban, 2014. május 16-án

„Imádtam a kék Marni-ruhát, amit Cannes-ban viseltem. Szegecses gallérja volt, így egy kicsit rockos csajnak éreztem magam” — tette hozzá. Lily egyébként augusztus elején kapta meg a Büszkeség és balítélet meg a zombik című film főszerepét, jövő tavasszal pedig Hamupipőke bőrébe bújik az új Disney-adaptációban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek