Starity

Október 3-án érkezik az új Tokio Hotel-album!

2014. szeptember 04. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már hivatalos: 2014. október 3-án megérkezik a négy éve várt album a Tokio Hoteltől, amely a Kings of Suburbia címet kapta.

hirdetés
Október 3-án érkezik az új Tokio Hotel-album!

Tegnap a német zenekar előbb az énekes, Bill Kaulitz Instagram-profilján osztott meg egy képet az új lemez borítójáról, majd a hivatalos holnapjukon közölték a címet és a megjelenés dátumát is – ezután az internetet elözönlötték a különböző német híroldalak cikkei a régóta várt albumról.

Immár hivatalos: a Tokio Hotel vadonatúj albuma, a Kings of Suburbia október 3-án piacra kerül, szeptember 5-től pedig előrendelhető a német Amazonon és az iTuneson.

Három változatban lesz kapható: a standard változat a 11 szerzeményből álló albumot takarja, a második változathoz jár egy DVD is, amelyen a Kaulitz-ikrekkel készített bensőséges interjúk tekinthetők meg, amikor a stúdiójukban az album készítéséről nyilatkoztak.

A Super Deluxe változat az album és a DVD mellett tartalmaz négy bónusz dalt, az összesen 15 dalt tartalmazó vinyl albumot, egy több, mint ötvenoldalas fotóalbumot (korábban kiadatlan képekkel és az album promóciós fotózásakor készített fényképek csúcsminőségű darabjaival), valamint két kazettát, amelyen korai Devilish-demófelvételek hallhatóak (ez volt a Tokio Hotel előző neve, még mielőtt felfedezték volna őket).

A srácok nemcsak a borító képét osztották meg, hanem egy fotót a Kings of Suburbia fotózásáról is.


Íme, az album borítója!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek