Starity

Orlando Bloom visszatérne a POTC-be

2014. szeptember 07. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózai sztárja nyitott a lehetőségekre: szívesen feltűnne az ötödik részben.

hirdetés
Orlando Bloom visszatérne a POTC-be

Orlando Bloom Will Turnert alakította a népszerű A Karib-tenger kalózai című filmsorozatban, melynek negyedik részét 2011-ben mutatták be az eredeti felállásból ismert Keira Knightley és Bloom nélkül. A színész a hétvége folyamán az Oz Comic-Conon arról mesélt, nyitott az ötletre, már latolgatták is ennek a lehetőségeit, és ha arról lenne szó, mivel a Johnny Depp-pel és a Gore Verbinskivel való munka csodálatos élmény volt számára, részt venne a 2017-ben bemutatásra kerülő produkcióban.

Bloom hozzátette, hogy ha Depp nem szerepelt volna a 11 éve bemutatott első részben, ő sem jelentkezett volna a szerepre. „Nagyszerű élmény volt Johnnyval dolgozni. Az egyik legfőbb indok, hogy ugrottam a lehetőségre, mert Johnny is benne volt. Óriási Johnny Depp-rajongó voltam gyermekkoromban, és személyesen látni őt, azt, miként dolgozik, elképesztő ajándék volt számomra.”

Mivel kisfia, Flynn már hároméves, a jövőbeli filmszerepeit is meg fogja válogatni, hiszen olyan produkciókban szeretne feltűnni, melyek családbarátok, és amiket a kis Flynnel is megtekinthet.

Az ausztrál kormány nemrégiben 12,4 millió angol fontot ajánlott a Disney-nek azért, hogy a Dead Men Tell No Talest az országban forgassák.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek