Starity

Amerika kapitány még nem teszi le a pajzsot

2014. szeptember 15. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A korábbi hírekkel ellentétben úgy fest, 2018-ig mindenképp élvezhetjük Chris Evans játékát a filmvásznon.

hirdetés
Amerika kapitány még nem teszi le a pajzsot

Mióta az Amerika kapitány: A tél katonája mozikba került, állandó téma Steve Rogers sorsa. Noha többször is utaltak arra mind a készítők, mind a színészek, hogy a közeljövőben a kapitány életét veszti és gyermekkori barátja, Bucky Barnes lép a helyére, a sztár még nem hajlandó megválni csillagsávos kosztümétől.

Chris Evans nemrégiben a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon járt, ahol első rendezői debütálását, a Before We Gót népszerűsítette, s az MTV riporterének adott nyilatkozatában megnyugtatta a rajongóit, hogy jó darabig láthatják még kedvenc kapitányukat a vásznon.

„Ki adja kinek a pajzsot? Haver, ne vegyétek el tőlem idő előtt a munkám. Biztos vagyok, hogy valamikor sor kerül erre, hiszen minden jó dolognak vége szakad, de örömmel bújok a karakter bőrébe” – vallotta be Chris, aki azért is kötött három filmre szóló szerződést a Marvel stúdióval, mert szeretett volna „szólókarrierjére”, például a rendezésre fókuszálni. 2018-ig azonban szerencsére nem kell nélkülöznünk Rogerst, hiszen a harmadik Bosszúállók-film négy év múlva kerül a mozikba.

Amíg az új filmekre várunk nagyszerű Marvel-játékokkal szórakoztathatjuk magunkat. A legnagyobb rajongók biztosan jól ismerik a Captain America: Super Soldier nevű játékot, amely többféle konzolra is megjelent. Ha viszont nincs meg a játék, vagy nincs semmilyen konzolunk, még mindig tudunk játszani egyszerű, de annál izgalmasabb flash alapú játékokkal egy intnernetes böngészőt elindítva, anélkül, hogy komolyabb költségekbe vernénk magunkat. Akár az Amerika kapitány, az Avengers, az Iron Man vagy a Hulk érdekel jobban, bármelyik megtalálható a HeroicPlay oldalon. Régi idők játéktermi hangulatát idéző, igazi árkád játékok ezek, amelyek nagyon addiktívak tudnak lenni, de szerencsére a számítógépbe nem kell húszforintosokat dobálni, így bármeddig élvezhetjük őket.

Aki a kikapcsolódás mellett még nyerni is szeretne, felkereshet olyan online kaszinókat, ahol már igazi mozihangulatot idéző Marvel-játékokkal is próbára teheti a szerencséjét. A casino.com/hu/online-nyerogepek/ oldalon olyan izgalmas játékokkal játszhatunk, mint az Iron Man 2 vagy a Hulk. A grafika és a hang egyedülállóvá teszi ezeket a nyerőgépeket, amelyeket természetesen játékpénzzel is ki lehet próbálni, de a regisztrációt kár lenne kihagyni, mivel most a magyarországi játékosokat páratlan üdvözlő bónuszok várják a hatalmas múlttal rendelkező, 189 országban sikeresen működő internetes kaszinóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek