Starity

Demi Lovato letisztult albummal készül

2014. szeptember 09. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az MTV riporterével beszélgetett ötödik albumának hangzásvilágáról, elképzeléseiről, valamint turnéjának második állomásán egy gyönyörű pillanatnak lehetettek tanúi az emberek.

hirdetés
Demi Lovato letisztult albummal készül

Demi Lovato igencsak elfoglalt volt az elmúlt időszakban: szeptember 6-án kezdetét vette világ körüli turnéja, ő lett a Skechers cipőmárka reklámarca, hamarosan piacra kerül a nevével ellátott bőrápoló szettje, aminek bevételét a kezelésre szoruló fiatalok megsegítésére szánja, és Nick Jonas novemberben debütáló albumán is szerepel, így nem meglepő, hogy már több mint egy éve nem jelentett meg új dalt, ám ez nem jelenti azt, hogy ne folynának a munkálatok immár ötödik albumán.

„Dolgozok az új albumon, bár úgy gondolom, hogy a turnéval kissé elfoglalt leszek, így még egy ideig nem fog megjelenni, de már elkészült néhány dal, ami csodálatos, és alig várom, hogy az emberek hallhassák” – mesélte az MTV riporterének a napokban.

A 22 éves énekesnő azt ígérte ezzel kapcsolatban, hogy egy sokkal letisztultabb hangzást kapunk majd annál, mint amit eddig a múltban hallhattunk tőle. „Az életem egyik legizgalmasabb része az, hogy zenét szerezhetek, és meghallgathatom újra és újra, ami izgatottá tesz, és elgondolkodtat 'Vajon az emberek miként fognak vélekedni, amikor meghallják?' Készen állok, hogy egy teljesen új szintre lépjek.”

Attól függetlenül, hogy Lovato zenei ízlését a magánéletében nagyrészt a kőkemény metál/rock műfaj teszi ki, a karrierjében inkább a könnyedebb hangzást választja, és abban, hogy milyen irányba szeretne fejlődni száz százalékig biztos, ám a műfajban még nem teljesen.

„Nem szeretem megcímkézni magam. Tudod, ez vicces, mert néha azt mondom, hogy countryalbumot szeretnék, néha pedig azt, hogy egy kicsit rockosabbat, vagy pedig R&B hangzásút. Ezt sosem tudom egészen addig, amíg ki nem választom azokat a dalokat, amik végül rákerülnek a lemezre. Mindenféle típusú zenét imádok, és minden műfajban van olyan, ami inspirál.”

Egy dolgot azonban biztosan tud, mégpedig, hogy hű szeretne önmagához maradni, és a zene csakis Demetria Devonne Lovatót fogja képviselni.

„Nem szeretek magamra olyan bélyeget ragasztani előadóként, amin az áll 'Te egy bizonyos műfaj képviselője vagy, te popsztár vagy, te R&B-t énekelsz, te ez vagy, te az vagy.' ez számomra olyan, hogy 'Ha azért készítek zenét, mert része annak, aki vagyok, akkor nem mondhatod meg, hogy mi vagyok.' Ez ugyanaz, mikor téves sztereotípiákat állítasz emberekről. Csak azért, mert mondjuk egy dalod pop hangzású, még nem leszel rögtön popelőadó. Az én dalaim nagy része pop, de nem definiálom magam egy dolognak, csak is önmagamként tekintek rá.”

Mint ahogy az már fentebb említettük, az album munkálatai alatt szeptember 6-án megkezdte legújabb turnéját, aminek a második estéjén már is egy különleges dolognak lehetettek szemtanúi a jelenlévők: az énekesnő két dal között lehetőséget adott egy fiatal katonának, hogy több ezer ember előtt kérje meg szerelme kezét, amin maga Lovato is elérzékenyült, és a végén szerenádozott is a párnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek