Starity

Marilyn Manson beszólt Courtney Love-nak

2014. szeptember 10. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marilyn Manson és Courtney Love a múltban már több ízben is dolgozott együtt, ezúttal pedig a Kemény motorosok című sorozat hozta össze a két botrányhőst.

hirdetés
Marilyn Manson beszólt Courtney Love-nak

Mint arról már korábban beszámoltunk, mind Marilyn Manson, mind Courtney Love szerepet kapott a Kemény motorosok című sorozat befejező szezonjában. Míg a sokkrocker egy drogkereskedő, Ron Tully bőrébe bújik, addig Love egy óvónőt alakít.

Azt egyelőre homály fedi, hogy karaktereik útja keresztezi-e egymást a sorozatban, ám a két híresség a sorozat premierjén találkozott egymással, mely után Manson egy kettejüket ábrázoló képet tett közé a Twitteren, melyhez a „Rémálmaimban így néz ki egy börtön-beli megerőszakolás”-sort fűzte.

Természetesen Kurt Cobain özvegye sem ment el szó nélkül a csipkelődő megjegyzés mellett és annyit fűzött Manson mondanivalójához, miszerint örült a találkozásnak és véleménye szerint a zenész semmit nem változott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek