Starity

Slipknot: fény derült az új basszista személyazonosságára

2014. szeptember 17. 13:01   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010-ben elhunyt a zenekar eredeti basszistája, Paul Gray, majd egy rövid ideig a zenekar jövője is kétségessé vált. Ideiglenesen Donnie Steele segédkezett a koncerteknél, ám mint korábban kiderült nem ő lesz a hivatalos tag.

hirdetés
Slipknot: fény derült az új basszista személyazonosságára

A szeptember 12-én megjelent Devil In I című dal klipjében nem csak a régi tagok (és új maszkjaik), hanem a két, eddig ismeretlen személyazonosságú tag is megjelent – egyenmaszkjaikban.

A kisfilmben jól kivehető az új basszista keze és a rajta található tetoválás, amit egy szemfüles rajongó felismert: állítása szerint a felvételeken Alessandro ‘Vman’ Venturella keze látható, amint hangszerén játszik. A híreket megerősítő Alessando egyébként olyan zenekarokból lehet ismerős a rockrajongók számára, mint a Mastodon, a Fightstar, a Coheed & Cambria, valamint a Krokodil.

Mindazonáltal a decemberben elbocsátott Joey Jordison helyére érkező dobos személye a továbbiakban is ismeretlen, annyi viszont kiderült, hogy nem a sokak álltal gondolt Jay Weinberg kapta e szerepet, mivel a két személy testalkata, kezei és a hajak hosszúsága sem egyezik meg.

A srácok egyenlőre még nem nyilatkoztak az eseményekről, így kérdéses, hogy mikor derül fény a dobos személyazonosságára. Legkésőbb október 21-én, az album megjelenésének időpontján tudhatjuk meg az igazságot, ám egyenlőre nem tudni, hogy októberig hallhatunk-e más újdonságot tőlük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek