Starity

Jerry Horton: „Életem legjobb napja volt, amikor megházasodtam!”

2014. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Papa Roach még alig ért turnéja végére, melynek keretein belül hazánkban is tiszteletét tette a kaliforniai csapat, azonban továbbra sem lanyhul a lelkesedés a Jacoby Shaddix-vezette formáció iránt.

hirdetés
Jerry Horton: „Életem legjobb napja volt, amikor megházasodtam!”

A jelenleg is legújabb, jövő év elején megjelenő F.E.A.R. címre keresztelt stúdióalbumán dolgozó Papa Roach gitárosa, Jerry Horton adott nemrégiben exkluzív interjút a Vulture Houndnak, mely azért is különleges, mivel a zenész ezúttal a magánéletét firtató kérdésekre is készen állt válaszolni sokakat meglepve ezzel a lépéssel.

- Mire emlékszel vissza legszívesebben?

- A zenekar tagjaként szívesen emlékszem a koncertjeinkre és azokra a tapasztalatokra, melyeket az emberek megosztanak velünk kapcsolatosan, mert ezt szeretjük igazán. Az energiák kicserélésének emléke egyfajta drog a számunkra. Rengeteg európai és egyesült királyságbeli rajongónk van, akik hűségesek hozzánk és szeretik ugyanezt az élményt megélni.


Jerry a The Connection névre keresztelt turné egyik állomásán

- Ki az, akivel szívesen elköltenél egy vacsorát – legyen az élő avagy holt?

- Bárki lehet? Ember! (hosszan gondolkodik) VIII. Henriket kell mondjam, számít ez valamit?

- Miért ő?

- Szeretnék megtudni néhány apróságot és igazán érdekel, hogy milyen volt.

- Mennyi időt töltötök a tükör előtt?

- Mindannyiunk nevében mondhatom, hogy összesen, ha négy percen keresztül készülődünk.


A Papa Roach: Tony Palermo, Jacoby Shaddix, Tobin Esperance és Jerry Horton (balról)

- Mi a kedvenc káromkodásod?

- Azt kell mondjam, hogy a b*szd meg, oké?

- Mi volt a legjobb mentség, amit arra használtál, hogy szakíts valakivel?

- Azt hiszem, talán az, hogy „Annyit füstölsz, mint egy gyárkémény”.

- Melyik volt életed legjobb napja?

- A legjobb nap? Azt kell mondjam, hogy valószínűleg az volt a legjobb nap az életemben, amikor megházasodtam.


A Horton família (Fotó: Facebook/Jessica Lee Horton)

- Mi volt a legrosszabb dolog, amit a szádba vettél?

- Oké, szóval volt az öltözőnkben valami, amiről azt hittem, mentolos cukorka és Tobin [Tobin Esperance, a csapat basszusgitárosa – a szerk.] még mondta is, hogy az. Kiderült, hogy fagyasztott, száraz Wasabi borsók voltak, szóval amikor édes és frissítő dolgot vártam, akkor egy erős fűszeres ízt kellett tapasztalnom. Undorító volt. (nevet)

- Melyik zenekar koncertjén jártál legutóbb?

- Talán a Refused volt, akiket otthon láttam, amikor éppen nem voltunk turnén. Nem, várj csak! A Queens Of The Stone Age-et láttam legutóbb, mialatt Vegasban voltunk az album rögzítése miatt és ők pont Vegasban léptek fel.

- Gyerekként mi szerettél volna lenni felnőttként?

- Egy csomó különböző foglalkozás érdekelt. Először légiforgalmi mérnök szerettem volna lenni, mivel az édesapám a légierőnél szolgált. Aztán automotív mérnök akartam lenni, de rossz voltam matekból. Aztán csak zenélni akartam.


Jerry a gitározás mellett a háttérénekes szerepét is betölti

- Mit mondanál a királynőnek, ha találkoznál vele?

- Hű! Azt mondanám... olyan sok mindent mondanék neki, ami nem jönne ki jól. Azt kérdezném tőle, hogy mit érez akkor, amikor az emberek azt mondják, hogy „Isten, óvd a királynőt”?

- Mi volt életed legfurcsább élménye?

- Oké, megvan. Szóval a Ministry zenéjén nőttem fel. Igazán nagy fanatikus voltam! Al Jourgensen [a Ministry frontembere – a szerk.] eljött az egyik bulinkra, mert a személyzet néhány tagja már dolgozott velük is korábban. Egyike a bálványaimnak, és állítólag most józan életet él. Szóval, nyilván borozgattam kicsit, de ettől függetlenül józan maradtam miatta. Ő az én oldalamon állt a színpadon az egyik koncertünk alatt, úgy bulizott, mintha az ő koncertje lenne, aztán két dal között – mialatt mindenki éljenzett – azt kiabálta, hogy „Egy kib*szott isten vagy ebben a pillanatban”. Én meg csak annyit tudtam mondani, hogy ez kib*szott fura.

- Melyik előadótól szeretnéd hallani, ahogyan az egyik dalotokat játssza és melyik lenne az a dal?

- Szeretném hallani, ahogyan... (meghallja ahogyan Jacoby egy Arctic Monkeys-számot énekel a háttérben) Szeretném hallani, a Last Resortot az Arctic Monkeys feldolgozásában. (nevet)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek