Starity

A Tokio Hotel visszatér a képernyőkre is!

2014. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt évvel ezelőtt a Tokio Hotel teljesen visszavonult a showbusiness világából - a Wetten, dass...? című német televíziós műsorban azonban visszatérnek a közönség színe elé.

hirdetés
A Tokio Hotel visszatér a képernyőkre is!

Amikor Markus Lanz október 4-én Erfurtban a harmadik utolsó epizódban megjelenik, a négy német zenész is csatlakozni fog hozzá – tudósított erről a Bild magazin.

A Tokio Hotel poggyászában ott lapul majd legújabb albumuk, a Kings of Suburbia, ami egy nappal korábban (október 3-án) fog megjelenni a német üzletekben. Az album címe alapján úgy tűnik, hogy Bill Kaulitz ezután csak angolul fog énekelni – gondolják sokan.

A magdeburgi négyesfogat a világsiker elérése után teljesen visszavonult – a Kaulitz-ikrek Los Angelesbe költöztek a családjukkal és barátaikkal együtt, míg Georg Listing és Gustav Schäfer Németországban maradt. A szünetet arra használták, hogy feltöltődjenek és új inspirációt keressenek – úgy tűnik, hogy ez sikerült is nekik.

A Tokio Hotel 2006-ban szerepelt a Wetten, dass...? színpadán a Rette Mich című szerzeményükkel – a műsort akkor még Thomas Gottschalk vezette – , most pedig talán előadják új dalukat, a Run, Run, Runt.

A Bild értesülései szerint nem a Tokio Hotel lesz az egyetlen rangos vendég a műsorban: állítólag a kanadai rocker, Bryan Adams is tiszteletét teszi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek