Starity

Ősszel érkezik Lena Katina debütáló szólólemeze

2014. szeptember 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint 3 év szólótevékenység után novemberben jelenteti meg Lena a várva várt lemezét.

hirdetés
Ősszel érkezik Lena Katina debütáló szólólemeze

A több, mint 15 éve pályán lévő Lena Katina a nagysikerű t.A.T.u. együttesben kezdte meg zenei pályafutását Julia Volkovával, akitől 2011-ben szakadt el, de az énekesnő ezután sem mondott búcsút a zenének.

Első szóló kislemeze Never Forget címmel jelent meg 2011. augusztus 4-én, ami az első lemez érkezésének beharangozását is jelentette. A várva várt lemez azonban nem érkezett meg időben, azonban Lena nemrégiben bejelentette, hogy ideje megkezdeni a visszaszámlálást, ugyanis a This Is Who I Am címre keresztelt album november 18-án kerül az üzletek polcaira.

Az utóbbi néhány évben az album dalainak megírását és munkálatait Los Angelesben végezte el az ex-t.A.T.u.-lány jelenlegi bandájával, Sven Martinnal, Domen Vajeveccel, Steve Wilsonnal és Jörg Kohringgel.

Tavaly, az album megjelenését beharangozandó még egy promóciós kislemez is látott napvilágot, Lift Me Up címmel, amihez videoklipet is forgatott az énekesnő.

Érdekesség, hogy az előrejelzések szerint a lemez megjelenése előtt pedig még egy kislemezt fog megjelentetni, Who I Am címmel, ami előreláthatólag október 7-én debütál majd. A dal tökéletesen magába foglalja az jelenlegi életét, az érzelmeit és azt, hogy a t.A.T.u. megalakulásától számítva hová jutott el napjainkig. A mai napon egy újabb kislemez is megjelent a közelgő stúdióalbumáról Fed Up címmel, mintegy újabb kedvcsinálóként a nagylemezhez.

Íme, a This Is Who I Am számlistája:

1. All Around the World
2. Who I Am
3. Walking In the Sun
4. The Beast (Inside You)
5. Something I Said
6. Lift Me Up
7. Fed Up
8. An Invitation
9. Just a Day
10. Wish On a Star
11. Waiting
12. Never Forget
13. Lost In This Dance

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek