Starity

A Broadwayen fog debütálni Vanessa Hudgens

2014. szeptember 20. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gigi nevezetű produkció főszerepét kaparintotta meg magának nemrégiben a 25 éves színész-énekesnő, így az a megtiszteltetés érte, hogy Audrey Hepburn nyomdokaiba léphet.

hirdetés
A Broadwayen fog debütálni Vanessa Hudgens

Úgy tűnik, Vanessa Hudgens jópár év elteltével végre kilép a High School Musical árnyékából és egy igazi Broadway-musicalben bizonyítja tehetségét. A színész-énekesnő a klasszikusnak számító Alan Jay Lerner és Frederick Lowe által megálmodott darab, a Gigi feldolgozásában kapta meg a főszerepet, melynek premierje Washingtonban zajlik majd le a jövő év elején.

„Úgy vélem, színészként a végső álom, hogy a Broadwayen lehess. Úgy gondolom, ez az igazi próbatétel. Itt nincs második felvétel. Mindent, amit tudsz, meg kell mutatnod, mert itt kapod a legtöbb kritikát a közönségtől. Egy igazi megtiszteltetés. A fellegekben vagyok” – árulta el a Daily Mailnek.

A Gigi Párizsban játszódik a múlt századforduló idején, középpontjában pedig egy tinilány áll, akit arra neveltek, hogy egy gazdag, unott playboy társa legyen, ám időközben egymásba szeretnek.

A regény a híres francia írónő, Colette tollából származik, majd 1951-ben színpadra is vitték Audrey Hepburn főszereplésével, később pedig meg is filmesítették, ekkor Leslie Caron bújhatott a címszereplő bőrébe. 1973-ban ismételten újraalkották musicalként Karin Wolfe főszereplésével, aki körülbelül 100 előadáson játszhatta el Gigit.

„Korábban sosem voltam még ennyire elragadtatva egy projekt miatt. Tényleg úgy érzem magam, mint egy gyerek, akinek a füléig ér a szája, mert életében először elvitték Disneylandbe. Ez valóban egy olyan dolog, amire úgy érzem, hogy születni kell.”

Az új musicalt a Kennedy Centerben fogják kezdeni játszani január 16-tól egészen február 12-ig, majd ezután költözik át a Broadwayre. Rendezője Eric Schaeffer, a koreográfus Joshua Bergasse lesz, Vanessa pedig már gőzerővel hozzá is látott a próbákhoz: naponta kétszer jár énektanárhoz és szövegét is elkezdte már tanulni.

Egy héttel ezelőtt pedig a 25 éves színész-énekesnő a Point Foundation Voices on Point nevezetű jótékonysági gáláján is bizonyította a nagyközönségnek, hogy énekesnőként is megállja a helyét, annak ellenére is, hogy egy nehéz héten volt túl, hiszen barátjának, Austin Butlernek édesanyja elhunyt.

Az egykori Disney-üdvöske ugyanis színpadra is lépett az est folyamán és elénekelte Beyoncé nagysikerű slágerét, az I Was Here-t, melyet Diane Warren írt, akit egyébként díjaztak is a rendezvényen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek