Starity

A The Originals sztárja imádja a karakterét

2014. szeptember 19. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ifjú boszorkány bőrében tökéletesen érzi magát Danielle Campbell, és a második évadban igazán megmutathatja, hogy milyen erő lakozik benne.

hirdetés
A The Originals sztárja imádja a karakterét

A The Originals széria ifjú boszorkánya az első évadban még egy ártatlan, visszahúzódó lány volt, akit többen próbáltak irányítani. A fináléban már kaphattunk ízelítőt abból, hogy milyenné válik Davina karaktere, azonban Danielle Campbell színésznő szerint ennél még sokkal izgalmasabb is lesz.

„Annyira jó látni, hogy Davina mennyire kontrollálja a Mikaelt. Nagyon izgalmas és szórakoztató őt alakítani. Davina igazán szarkasztikus lesz vele szemben és semmi nem fogja érdekelni amit mond” – mesélte a színésznő az E! Newsnak.

A boszorkány karaktere egy igazán izgalmas történetszál elé néz, és kíváncsian várjuk, mi lesz akkor, ha elveszíti Mikael felett az uralmat. A hírek szerint a szerelem is rátalálhat Davinára az új évad során, hiszen a Teen Wolfból ismert Daniel Sharman is felborzolja a kedélyeket október 6-ától a második szezonban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek