Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

2014. szeptember 21. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, melyik csapat dolgozta fel Lana Del Rey slágerét, melyik három zenekar készít közös szerzeményt és ki forgatja legújabb kisfilmjét? Cikkünkből megtudhatod!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

Hatalmas ováció fogadta a Three Days Grace-t Belarusban

Szeptember 19-én érkezett a 3DG Fehéroroszországba, hogy egy fantasztikus koncertet adjon, ám a nagyobb meglepetés őket érte, amikor is leszálltak Minskben a repülőgépről, több száz rajongó várt az érkezésükre, akikhez szívesen mentek oda autogrammot osztogatni és váltani pár kedves szót.

„Köszönjük a belarusi rajongóinknak, amiért kijöttek elénk a repülőtérre” – olvaható a bejegyzés a srácok Facebook-oldalán több kép és egy videó kíséretében.


Fotók: Facebook/Three Days Grace

*

A Twenty One Pilots feldolgozta Lana Del Rey slágerét

Szeptember elején egy Ohio állambeli koncerten csendült fel a Twenty One Pilots feldolgozásában az éppen betegeskedő Lana Del Rey 2012-es slágere, a Summertime Sadness. A srácok egyébként előszeretettel veszik elő koncerteken más előadók slágereit, így a repertoárjukban megtalálható még Beyoncé Drunk In Love-ja, DJ Khaled All I Do Is Winje és Ace Hood Bugattija is.

*

Legújabb kisfilmjét forgatja a Black Veil Brides

Az október 28-án új lemezzel jelentkező csapat frontembere, Andy Biersack az Instagramon keresztül tudatta rajongóival, miszerint jelenleg is forgatja a csapat a legújabb kisfilmet, ám azt egyelőre nem árulta el a sármos énekes, hogy melyik dalt jelentetik meg vizuális formában is.

„Hivatalosan is forog az első videoklip a negyedik BVB-lemezhez és kib*szottul be vagyok zsongva a felvételektől. Hatalmas köszönet jár Patrick Fogartynak, az Exhibit A Gallerynek és mindenkinek, aki segített abban, hogy egy újabb fantasztikus tapasztalattal gazdagodjunk. Alig várom már, hogy lássátok, srácok a végleges változatokat!” – csiripelte a 23 éves zenész egy kép kíséretében.


Fotó: Instagram/Andy Biersack (A képet készítette: Jonathan Weiner)

*

A Simple Plan a Blink-182-val és az All Time Low-val dolgozik

A Simple Plan frontembere, Pierre Bouvier nemrégiben közhírré tette, miszerint a Blink-182-ból ismert Mark Hoppus és az All Time Lowból ismert Alex Gaskarth közreműködésével dolgozik legújabb anyagán a csapat. A hírt egyébként maga Mark is megerősítette egy Twitter-bejegyzés képében, melyben azt a híresztelést is megerősítette, hogy Avril Lavigne másodszorra is a válás mellett döntött.

Avril Lavigne válik, én pedig a Simple Plannel dolgozom. Lehet rosszabb nap Kanadában ennél?„ – csipogta a zenész.

*

Sharon Osbourne ereinek vagdosásával biztosította Ozzyt szerelméről

Ozzy Osbourne felesége, az amerikai X-Faktor mentora, Sharon Osbourne nemrégiben egy beszélgetős műsor keretein vallotta be, hogy nem sokkal azután, hogy egymásra találtak Ozzyval, azzal biztosította szerelméről a zenészt, hogy egy kés segítségével az ereit vagdosta.

”Ez egy titok, melyről csak Ozzy és én tudtunk eddig. A gyerekeinknek sosem mondtam. [...] Amikor először voltunk együtt elég sokat ittunk, tudod? Ezt tettük és a szerelmünkről beszélgettünk, ittunk és buliztunk. Hajnali négy óra volt, ő megkérdezte, hogy mennyire szeretem, én pedig megmondtam neki, hogy bármire hajlandó lennék érte„ – nyilatkozta Sharon.

*

Tony Palermo inspiráló idézetekkel izzítja rajongóit

A Papa Roach dobosa újabban idézetekkel örvendezteti meg rajongóit, legutóbbi tweetje azonban arra engedett következtetni, hogy talán már nem is kell olyan sokat várnunk egy kis újdonságra a zenekar részéről.

”Motivációs idézetek... Sose hagyd, hogy a félelem döntsön a sorsod felől. A félelem több álmot öl meg, mint amennyit a kudarcaid valaha fognak. Ki áll készen a F.E.A.R.-re?„

*

Shaun Morgan szívesen lépne fel a Nirvanával

A Seether frontembere nemrégiben kinyilvánította abbéli vágyát, miszerint szeretne fellépni a Nirvana még életben lévő tagjaival, Dave Grohllal, Krist Novoselic-kel és Pat Smearrel.

Shaun természetesen nem szeretne lemondani együtteséről sem, hiszen július 1-jén látott napvilágot a Seether hatodik, Isolate And Medicate címre keresztelt hatodik nagylemeze, melynek népszerűsítésével foglalkozik az énekes, ennek ellenére sosem rejtette véka alá a Nirvana iránti rajongását. A masszív Seether-rajongók ugyanis a csapat fellépéseinek többségében találkozhatnak egy-egy Nirvana slágerrel.

”Az összes dal a Nevermindon a kedvencem, mert ez volt az a csapat, ami miatt gitárt ragadtam. Ez olyasvalami lenne számomra, amit mindig is szerettem volna csinálni, de olyasvalami, amiről soha senki nem kérdezett meg” – nyilatkozta Shaun, aki azt is elárulta a Loudwire riporterének, miszerint gyerekkori álma válna valóra azzal, ha felléphetne a Nirvanával.

Íme, a Nirvana You Know You Are Right című slágere a Seether előadásában

*

Szólólemezzel jelentkezik Matty Mullins

A Memphis May Fire frontemberének szólóalbuma szeptember 23-án kerül az üzletek polcaira a Rise Records gondozásában. A zenész napjainkig négy szerzeményt mutatottbe rajongóinak a saját magáról elnevezett albumról, így megismerkedhettünk a By My Side, a 99% Soul, a My Dear és a More Of You című szerzeményekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek