Starity

Érkezik az Útvesztő második része

2014. szeptember 22. 17:05   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Útvesztő című film az év egyik legvártabb alkotása volt. Dylan O'Brien, akit a Teen Wolf című sorozatból ismerhetünk, a főszereplője ennek a kalandfilmnek, amiben legnagyobb meglepetésre nem volt romantika, mégis sikeres volt.

hirdetés
Érkezik az Útvesztő második része

A The Maze Runnert már hónapok óta promotálják, ugyanis esély volt arra is, hogy a közönségnek nem jön majd be a szerelmi szál hiánya miatt. Szerencsére ez nem történt meg, hiszen a legtöbb kritikus szerint tökéletes film lett, ráadásul a színészek játéka sem figyelmen kívül hagyandó.

Az alkotás a nyitóhétvégén 32,5 millió dollárt hozott csak Amerikában, ami majdnem fedezi a 34 milliós költségvetést, de ehhez még hozzájön a világ többi részéről érkezett bevétel, ami még plusz 49 millió dollár csak a premierek alkalmával.

Így tehát kétségtelenül sikeres lett a film, méghozzá olyannyira, hogy a készítők már be is jelentették, 2015. szeptember 18-án érkezik a folytatás Maze Runner: Scorch Trials címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek