Starity

Kiparodizálta az Édes Élet sztárjait az Irigy Hónaljmirigy

2014. szeptember 22. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkit elküld az Édes Életbe az Irigy Hónalmirigy! A zenekar Varga Viktor Lehet zöld az ég című dalát parodizálja, a hozzá kapcsolódó klipben pedig megjelennek az Édes Élet jól ismert karakterei: Berki Krisztián, Kelemen Anna, Tracy, LL Junior, Mc Zsolti és Gáspár Győző is.

hirdetés
Kiparodizálta az Édes Élet sztárjait az Irigy Hónaljmirigy
Fotó: Török Hajni

A nyolc kan új klipjében többek között Varga Viktor és Cinthya Dictator hektikus szerelmi élete elevenedik meg. Viktort Kabai Laci, Cinthyát pedig Molnár Imi alakította.

"Varga Viktor remek alapanyag egy paródiához: több mint érdekes a személyisége, az életformája – már amit az Édes Életben látunk – ezért választottuk őt a következő «áldozatunknak». Ugyan a hírek szerint véget ért a kapcsolatuk Cinthyiával, de a románc különleges pillanatai megértek egy paródiát” – mondta nevetve Kabai. – „Viktor Lehet zöld az ég című dala nem a legfrissebb sláger, de 2010 óta folyamatosan játsszák a rádiók, hatalmas sikert ért el, ezért úgy gondoltuk, még mindig megérdemli, hogy bekerüljön a „célkeresztbe” – magyarázta az IHM dobosa. Laci azt is elárulta, hogy a videóban szemtanúi lehetünk Berki Krisztián ominózus herevasalásának, Kelemen Anna épülő popkarrierjének, és Győzike kiborulásainak is.

A srácok az új klippel nem állnak meg. A csapat már most gőzerővel készül a 25. születésnapjára: 2015 végén egy minden eddiginél nagyobb koncerttel lepik meg rajongóikat.


Berki Krisztián herevasalása (Fotó: Török Hajni)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek