Starity

Decemberben érkezik az új AC/DC-album!

2014. szeptember 24. 19:07   |   Szerző: Rihanna200

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongók, figyelem: az ausztrál csapat legújabb albuma néhány hónap múlva már kapható lesz a boltokban!

hirdetés
Decemberben érkezik az új AC/DC-album!

December 2-án érkezik a rocktörténelem egyik legkiemelkedőbb együttesének, az AC/DC-nek az új albuma. Bár a korábbi híresztelés szerint az új korong címe Man Down lett volna, az ausztrál csapat elvetette az ötletet és Rock Or Burst címre keresztelte át az anyagot.

Annyi bizonyos, hogy a néhány hét múlva megjelenő albumon tizenegy szám kap helyet, mely munkálatokban sajnálatos módon a banda egyik alapítótagja, a legendás Malcolm Young betegsége miatt egyáltalán nem tudott részt venni – először az AC/DC több mint 40 éves karrierjében. Mindazonáltal a csapat nem is találhatott volna méltóbb utódot a helyére unokaöccsénél, Stevie Youngnál.

Stevie természetesen csupán helyettesíteni fogja Malcolmot az öttagú formáció világköröli turnéján – amelyben a hírek szerint Magyarország ezúttal sem érintett, ám bízunk a gitáros mihamarabbi felépülésében és abban, hogy ha hazánkba ugyan nem is látogatnak el, azért valamelyik közeli nagyvárosban tiszteletüket teszik az ausztrál nagyágyúk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek