Starity

Nagy Adri a Jóban Rosszban új Bettyje

2014. szeptember 25. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több száz jelentkező közül a Megasztárban feltűnt Nagy Adri bizonyult a legjobbnak, így a héten már el is kezdte a munkát Betty Tanakis szerepében. Az énekesnő régóta kacérkodott már a színészi pályával, így boldog, hogy mostantól ő is a Jóban Rosszban csapatának tagja.

hirdetés
Nagy Adri a Jóban Rosszban új Bettyje
Fotó: TV2 Sajószoba

Amatőr és színészi gyakorlattal rendelkező lányok is jelentkeztek a Jóban Rosszban felhívására, hogy megmutassák, ők a legalkalmasabbak a TV2 napi sorozatának főszerepére. A castingon ismerős arcok is feltűntek és a befutó végül a Megasztárban feltűnt énekesnő, Nagy Adri lett.

„Régóta érdekelt a színészet, így nagyon boldog vagyok, hogy a stáb engem választott. Nagyon felpörögtek az események, ruhapróba, szövegtanulás és már az első forgatási napomon is túl vagyok. Még fel sem fogtam igazán, hogy mi történik” – mondta Adri, akit a nézők először október végén láthatnak majd Bettyként.

„Adri régóta a látóterünkben van, nagyon tehetséges lány, amit most a castingon is bebizonyított. Egyhangú döntés született, hogy ő tökéletes a szerepre. Nem hasonmást kerestünk, így nem volt követelmény a szőke rövid haj. Mivel egy teljesen új Bettyt látnak majd a nézők, nem volt szükség arra, hogy Adri külsején változtassunk” – árulta el György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek