Starity

Priscilla Presley szerint Elvis szerette volna Adam Lambertöt

2014. szeptember 28. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megkezdődött a Shades of Elvis promóciója, amiben olyan sztárok vettek részt, mint Johnny Depp, Elton John, Ozzy Osbourne, Snoop Dogg, Robert Plant, Cher, Steven Tyler, Celine Dion, Adam Lambert és Willie Nelson.

hirdetés
Priscilla Presley szerint Elvis szerette volna Adam Lambertöt

Mint beszámoltunk róla, megjelent a Shades of Elvis könyv, amiben több mint 75 sztár vett részt. A fotós, Christopher Ameruoso kedvence azonban Adam Lambert volt.

„Remekül tudtam vele együtt dolgozni. Azt mondta nekem, az én rajongóim a legjobbak, majd meglátod. Tudod, sok előadó mondja ezt, de igaza volt. A rajongói bázisa nagyon támogató és hűséges, odáig vagyok értük” – kezdte a könyv sajtótájékoztatóján Ameruoso.

A könyv kreatív igazgatója maga Priscilla Presley volt, aki szintén megkedvelte Lambertöt. „Az első és a legfontosabb, hogy nagyon tehetséges. Teljességgel érett előadóművész és nem fél rizikót vállalni. Kívül és belül is egy valódi showman. Elvis szerette az olyanokat, akik túlságosan is jók voltak abban, amit csináltak” – mondta Priscilla, majd így folytatta: „Adam teljesítette a kihívást. Mindig törekszik, hogy amennyire csak tud, jó legyen abban, amit csinál. Szenvedélyes a munkája iránt és ezt meg is mutatja. Hogy tudná akárki is nem értékelni ezt egy előadóban?”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek