Starity

Oscar de la Renta tervezte Amal Alamuddin esküvői ruháját

2014. október 03. 19:07   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az esküvőn kizárólag a People és a Hello! magazin kapott engedélyt a fotózásra. A lapok e heti számukban jelentetik majd meg 25 fényképből álló fotósorozatukat.

hirdetés
Oscar de la Renta tervezte Amal Alamuddin esküvői ruháját

Tegnapi cikkünkből már rengeteg információt megtudhattatok az „Év esküvőjéről”, azonban Amal menyasszonyi ruhájáról ezidáig nem jelentek meg képek. A People ugyanis e heti számában mutathatja majd meg azt a 25 fényképből álló fotósorozatot, együttműködve a Hello! magazinnal, melyek a meghitt szertartásról, a vendégseregről és a legkedvesebb pillanatokból állítottak össze.

Az immáron nős, 53 éves Clooney azt nyilatkozta a lapnak, hogy remekül érzi magát, az újdonsült feleség édesanyja, Baria pedig elmondta: „George és Amal között lángolt a szerelem egész éjjel. Az esküvő annyira különleges volt és mesébe illő. Erre a három napra – a család, a barátok, a hangulat, minden miatt – egész elkövetkezendő életem során emlékezni fogok.”

George szmokingja a  Giorgio Armani által tervezett Made to Measure kollekció egyik darabja volt. A fekete, ultra-finom gyapjú és kasmír anyagból készült darabhoz fehér inget, fekete csokornyakkendőt és fényesre tisztított fekete bőrcipőt párosítottak. Armani elmondása szerint megtiszteltetés és öröm volt számára, hogy George az ő ruháját viselt ezen a csodás alkalmon.

Azonban egy esküvőn a legtöbb ember a menyasszony lenyűgöző ruhájára kíváncsi. Amal a ceremónián Oscar de la Renta kézzel hímzett, francia csipkével és gyöngyökkel díszített ruháját viselte, mely szabadon hagyta vállait. A ruhához egy gyönyörű, hosszú fátyol is tartozott.

Clooney elmesélte, hogy nem volt kérdéses az esemény színhelye, hiszen Olaszországban találkozott kedvesével, valamint van itt egy házuk a Comói-tó partján is, aminek a színész már régóta tulajdonosa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek