Starity

A The Originals stábja híve a szerelmnek

2014. október 01. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Originals októberben folytatódik és még a szereplők is azt szeretnék, ha Hayley és Elijah karaktere verge egymásra találna.

hirdetés
A The Originals stábja híve a szerelmnek

A sorozat első évada során számos rajongó lelkendezett vagy éppen ellenkezett a Hayley és Elijah között kialakuló románc láttán. A párosért a nézők egy emberként szurkoltak. Egy azonban biztos: a stábtagok nagy része is a mellett van, hogy végre történjen meg a csoda és találjon egymásra a hibrid lány és az ősi vámpír.

„A Daniel és Phoebe közötti kapcsolat... Elijah és Hayley szerelme, ahogy növekedett az a rajongókra is hatással volt. Ahogyan Elijah a lány terhessége során törődött vele, csodálatos epizódokat kreáltak” – mondta el a Michaelt alakító Sebastian Roché.

Ugyanezen a véleményen van Charles Michael Davis is, aki szerint ez a szikrázó kapcsolat szeretette meg a rajongókkal még inkább Phoebe Tonkin és Daniel Gillies karakterét.

A boldog kapcsolatért tovább lehet szurkolni októbertől, hiszen a The Originals második évada hamarosan kezdődik, de a hírek szerint Hayley inkább Klaus világában fogja jól érezni magát a jövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek