Starity

Harry Styles lánykérésben segédkezett

2014. október 03. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Ezt teszi őt gyönyörűvé” - mondták a rajongók Harry Stylesról, aki egy lánykérésben segédkezett október 1-jén, a Where Are We turnéjuk egyik állomásán.

hirdetés
Harry Styles lánykérésben segédkezett

Néha elég egy apró gesztus, például egy romantikus vacsora, néha pedig nagyban játszunk, és megkérjük a barátnőnk kezét egy One Direction koncerten. Bradley Chisenhall egészen biztosan elnyerte magának a képzeletbeli legmenőbb pasinak járó címet, hiszen a barátnőjének kedvenc bandájának koncertjén kérte meg a kezét, a srácok segítségével.

Két dal között Harry Styles bejelentette, hogy egy különleges dolog van készülőben, majd a kamera elkezdte Bradley-t mutatni, aki leereszkedett a térdére, és feltette a nagy kérdést, amire a válasz természetesen igen volt. A koncert után ráadásul újdonsült menyasszonyával találkozhattak is a népszerű énekessel, aki gratulált a friss jegyespárnak és egy képet is készített velük.

Videó a nem mindennapi lánykérésről:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek