Starity

Megszületett Mila Kunis és Ashton Kutcher gyermeke

2014. október 03. 15:03   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő szeptember 30-án, kedden adott életet gyermeküknek. Az újdonsült anyuka és a kislány is jól vannak.

hirdetés
Megszületett Mila Kunis és Ashton Kutcher gyermeke

Mila és Ashton számára izgalmasan telik a 2014-es év, hiszen februári eljegyzésük és a márciusban bejelentett várandósság után újabb örömhírről számolhatunk be: megszületett a pár első közös gyermeke.

Az információt először egy párhoz közelálló személy osztotta meg a világgal. A forrás elmondása szerint kedden, reggel 6 órakor érkezett meg a pár a Cedars-Sinai Medical Centerbe – családtagok és testőrök nélkül -, ahol azonnal bekísérték Milát a szülőszobára. Végül valamikor éjszaka köszönthették a kis lurkót, Ashton pedig, ahogyan tervezték, egész idő alatt leendő felesége mellett volt.

A boldog apuka Facebook-oldalán posztolt egy rafinált cikket, melyhez hozzáfűzte: „tt van a babafotótok. Nos, az egyikük legalábbis. És most, ha lehetne, kérlek hagyjátok abba, hogy helikopterrel köröztök a házunknál, egy kisbaba alszik idebent. És nagyon cuki.

A színész által írt pár sor leírja, hogy a leányzó a Wyatt Isabelle Kutcher nevet kapta szüleitől és a következőképpen köszöntötte őt: „Kívánom, hogy életed legyen tele csodával, szeretettel, nevetéssel, egészséggel, boldogsággal, kíváncsisággal és magánélettel.

A rafináltság abban rejlik, hogy Ashton több képet is mellékelt, különböző babákról és egyéb élőlényekről, utalva ezzel arra, hogy továbbra is szeretnék megőrizni magánéletüket, s megóvni a picit a nyilvánosságtól.

Gratulálunk a párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek