Starity

Chris Pine vígjátékokra fókuszál a jövőben

2014. október 05. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész maga mögött hagyja az akciófilmeket, mivel beleszeretett a komédiákba.

hirdetés
Chris Pine vígjátékokra fókuszál a jövőben

A 34 éves Chris Pine, aki olyan akciófilmekben tűnt fel, mint a Füstölgő ászok, a Star Trek és a Jack Ryan: Árnyékügynök, év elején csatlakozott Jason Sudeikis, Charlie Day és Jason Bateman filmjéhez, a Förtelmes főnökök folytatásához, és a komédia világa annyira megtetszett neki, hogy a jövőben szeretne sokkal több vígjátékban szerepelni.

„Ha lenne rá lehetőségem, ezt csinálnám egész nap. Jól akarom érezni magam! Amikor elkezdtem színészkedni, az egész a művészet miatt volt. De rohadtul túl vagyok rajta. Nevetni akarok, szórakozni, élvezni, hogy másokkal dolgozhatok, és nem akarom, hogy aggódnom kelljen.”

Chris olykor több mint 12 órát töltött a Förtelmes főnökök 2 forgatásán, de ez egyáltalán nem zavarja. „Ott vagy fél napon keresztül, de állandóan nevetsz. Odafordultam Batemanhez, és azt mondtam neki: »Abszolút megértem, miért csinálod. Miért akarná bárki is elvállalni A gépészt?« [2004-es film Christian Bale főszereplésével — a szerk.]”

„Jó érzés, ha másokat megnevettetsz, szerintem ez az, ami segített a film során. Amikor vettük fel a jeleneteket, Charlie mögém settenkedett, és mindenáron próbált megnevettetni. És ez felpumpál. Nevetsz, a pulzusod megemelkedik, és belejössz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek