Starity

A gyerekek orra alá füstöl Kevin Federline

2010. szeptember 07. 23:11   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevin Federline nem egy mintaapa. A gyerekei előtt egyfolytában dohányzik, amivel rossz példát mutat nekik. A gyerekekre fújja a füstöt, ráadásul a nagyobbik gyerek a cigirágóval úgy tesz, mintha ő is dohányozna.

hirdetés
A gyerekek orra alá füstöl Kevin Federline

Britney Spears jelenleg Hawaiin nyaral barátjával, s a két csemetét az apjukra bízta. Kevin igen furcsa nevelési módszereket alkalmaz a 4 éves   Sean Preston és a 3 esztendős Jayden James jelenlétében, a cigarettától ugyanis nem szabadul meg, ráadásul a gyerekek orra alá fújja. A szakértők szerint ez nem jelenti azt, hogy később a két gyerek cigrettázni fog, de a passzív dohányzás veszélyeit igenis komolyan kell venni.

A rossz példát pedig igen gyorsan eltanulhatja a gyerek is, a nagyobb fiú máris cigirágót vetetett magának, és úgy játszik vele, mintha ő maga is dohányozna. Ha Britney meglátja a képeket, valószínű, hogy többet nem bízza a gyerekeket Kevinre. Mondjuk Spears anyai képességei sem a legjobbak, és többen mondták már, hogy alkalmatlan az anyaságra. Az biztos, hogy a kicsik már az első éveikben sok mindenen keresztül mentek, és ki tujda mi jöhet még.

A képek itt tekinthetőek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek