Starity

Novemberben érkezik Namie Amuro új kislemeze

2014. október 08. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő hónapban érkezik meg a J-Pop királynőjének, Namie Amurónak legújabb kislemeze, a Brighter Day, s a napokban leleplezték a dallistát, a borítóképeket, és a korong névadó dala is mindenki számára elérhető.

hirdetés
Novemberben érkezik Namie Amuro új kislemeze

Szeptember 26-án Namie Amuro hivatalos Facebook-oldalán jelentették be, hogy az énekesnő Brighter Day című új dalát felhasználják a First Class 2 nevezetű drámában, melynek főszerepében Erika Sawajiri látható. Már ekkor egy új kislemezről pletykáltak, de valójában senki sem tudott semmi konkrétat.

Végül október harmadikán harangozták be az aranytorkú énekesnő 42. kislemezét, mely Brighter Day címmel kerül a boltok polcaira november 12-én. Ez idő alatt a borítóképek, a dallista és a korong névadó dala is napvilágot látott.

Dallista:

  1. Brighter Day – First Class 2 dráma főcímdala
  2. Sweet Kisses – Kose Cosmeport „OLSE D' OR” reklámdala (videó)
  3. Still Lovin’ You – Kose Esprique reklámdala (videó)
  4. Brighter Day (Instrumental)
  5. Sweet Kisses (Instrumental)
  6. Still Lovin’ You (Instrumental)

Borítóképek:

Továbbá még annyi biztos, hogy a Brighter Day és a Sweet Kisses kapnak videoklipet, viszont arról egyelőre nincsenek információk, hogy mikor jelennek meg, de addig is itt a kislemez névadó dala:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek