Starity

Párjának köszönhető Demi Joe Jonasszal való újraegyesülése

2014. október 10. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerdán került megrendezésre az első Vevo Certified SuperFanFest, amelynek egyik fellépője Demi Lovato volt, akivel az Acces Hollywood beszélgetett a vörös szőnyegen.

hirdetés
Párjának köszönhető Demi Joe Jonasszal való újraegyesülése
Fotó: Marvin Scott Jarett/Nylon

Szerda este megrendezésre került az első Vevo Certified SuperFanfest rendezvény Los Angelesben, amely keretein belül a 100 milliós nézettséget elért videókat és a rajongókat ünneplik. Az a megtiszteltetés, hogy a rendezvény első fellépői lehettek, Demi Lovatót, és Iggy Azalea rapper-énekesnőt érhette, akiről Demi már számtalanszor elmondta az utóbbi hónapokban, hogy imádja, és rajongását a minikoncert előtt sem tudta leplezni az Access Hollywood riportere előtt.

„Hatalmas rajongója vagyok Iggynek, és nagyon szeretnék vele az este folyamán egy közös képet. Persze nagyon izgatott vagyok a fellépés miatt is, de az jár a fejemben csak, hogy hol van Iggy?”

A közös kép végül összejött Deminek

Lovatónak a vörös szőnyegen megmutatták jó barátja, Nick Jonas, Fault magazinnak készült fotósorozatát is, amiben a Jonas fiú egy új oldalát mutatta meg, és amire a Neon Lights énekesnőjének egy igencsak viccesre sikeredett reakciója volt. „Nagyon izmos, és királyul néz ki... De ember, jobb lenne, ha a szerszámát a nadrágjában tartaná, mert nem akarom látni” – felelte nevetve a látottakra.

Az ominózus fotósorozat néhány darabja

Hogy kifejezze támogatását, az eseményre elkísérte szerelme, Wilmer Valderrama is, akivel a backstage.ben kapták el őket a szemfüles fotósok egy közös kép erejéig Travis Barker, a Blink 182 dobosának társaságában.

Demi és Wilmer kapcsolatáról az évek során nem sokat lehetett megtudni, mert szigorúan óvják a nyilvánosság elől, és most is szűkszavúan, ám egy annál nagyobb mosoly kíséretében csupán ennyit árult el: „Wilmer az egyik legelképesztőbb ember ezen a bolygón” – majd hozzátette, hogy párjának hatalmas érdeme van abban, hogy egykori rocktáboros kollégájával, Joe Jonasszal az évek során újra baráti kapcsolatot tudtak kialakítani, sőt, az is Valderrama ötlete volt, hogy szeptember 27-én a Staples Centerben énekeljék el együtt a This Is Me -t.

Újdonsült extravagáns frizurájáról annyit árult el, hogy ő találta ki az egészet, mindezt hirtelen felindulásból, és még akkor este felhívta fodrászát, aki másnap reggel rögtön megérkezett a DEMI World Tour akkori állomására, Texasba, és azonnal kezelésbe vette haját.

Vevo Certified SuperFanFest 2014

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek