Starity

Katy Perry a 2015-ös Super Bowl fellépője

2014. október 11. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry fog fellépni a XLIX Super Bowl félidejében, így a Dark Horse énekesnője 112 millió néző előtt bizonyíthat 2015-ban.

hirdetés
Katy Perry a 2015-ös Super Bowl fellépője

A Billboard magazinnak erősítették meg, hogy Katy Perry lesz a 2015-ös Super Bowl fellépője. Erről a hírről már augusztus óta pletykálnak, amikor szóba került olyan nevek mellett, mint Rihanna, a Coldplay és Britney Spears – végül Perry lett a befutó.

Katy olyan fellépőkhöz csatlakozik ezáltal, mint Madonna, Beyoncé, Bruno Mars, Prince, Slash és a The Black Eyes Peas, és írja be magát a játék történelmébe, ami egészen 1960-ig nyúlik vissza.

A félidőben egy közel negyed órás szettel és show-val kell előrukkolnia, ami a slágereinek egy csokrát tartalmazza.

Az énekesnő 2009-ben robbant be a köztudatba több évnyi zenélés után, s akkoriban megkapta az „egyslágeres előadó” címkét az I Kissed a Girl dalával. Azóta több, mint nyolc listavezető dala volt és kiadott három nemzeteközileg elismert albumot. Legnagyobb slágereihez tartozik a Hot N old, a Firework, a The One That Got Away, a Part of Me, a Roar és a Dark Horse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek