Starity

Bútoráruházban énekelt Bonnie Tyler

2014. október 14. 13:01   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja megnyílt München legújabb bútoráruháza, a KARE. A világ 60 országában megtalálható, köztük Magyarországi üzlettel is rendelkező cég egy exkluzív bulit szervezett sztárvendégekkel.

hirdetés
Bútoráruházban énekelt Bonnie Tyler

A KARE bútoráruházlánc saját dekoratőröket, lakberendezőket és dizájnereket alkalmaz, hogy évente 1500 új, trendi terméket kínáljon vásárlóinak.

Az elegancia és a különböző divatirányzatok jól láthatóak voltak tegnap este is, amikor Münchenben megnyílt a ötemeletes, 10,000 négyzetéteres új bútorpalota. A cég két tulajdonosa a 800 fős vendégseregnek egy privát Bonnie Tyler-koncerttel kedveskedett, az énekesnő pedig el volt ragadtatva a vadonatúj üzlettől, illetve annak kínálatától. Legnagyobb slágereit énekelte el a közönség legnagyobb örömére, a dalok között pedig a helyszínt dicsérte, valamint köszönetet mondott a botoxnak is, hogy fiatalon tartja, ami meg is látszik, hiszen 63 évesen is bomba formában van.

A két tulajdonos, Jürgen Reiter és Peter Schönhofen elmondta, hogy azért nem egy fiatal, mai előadót hívtak meg, mert Bonnie Tyler már 1981-ben is sikeres volt, amikor megalapították a KARE márkanevet, és az énekesnő is éppúgy, mint a bútóróriás az évek során folyamatosan fejlődött, haladt a korral. Ahogy fogalmazták, a KARE a fantázia háza, nem lehet összehasonlítani egy egyszerű bútoráruházzal.

A privát parti meghívottjai között egyébként híres német személyek, színésznők, énekesek valamint a müncheni celebvilág képviselői is jelen voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek