Starity

Jennifer Lawrence először nyilatkozott pucér képeiről

2014. október 13. 18:06   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vanity Fair készített interjút Az éhezők viadala sztárjával, aki topless pózol a magazin legújabb címlapján.

hirdetés
Jennifer Lawrence először nyilatkozott pucér képeiről

Egy ideje már Jennifer Lawrence botrányától hangos a sajtó, akiről nemrégiben pucér fotók láttak napvilágot. Eddig csak Jen ügyvédje nyilatkozott, de ő is csak röviden annyit, hogy a képek valódiak, most azonban a színésznő részletesen is beszélt a fényképekről és érzéseiről az esettel kapcsolatban.

A Katnissként elhíresült lány a Vanity Fairnek adott interjút: „Csak azért, mert közismert személy és színésznő vagyok, nem jelenti azt, hogy ezt én kértem. Ez nem jár együtt a munkámmal. Ez az én testem, és az én döntésemnek kéne lennie, hogy mit csinálok vele, és a tény, hogy nem az én választásom, nagyon undorító. Nem hiszem el, hogy ilyen világban élünk.”

„Számtalanszor próbáltam írni egy bocsánatkérést, de nincs miért bocsánatot kérnem. Négy éven keresztül egy szerető, egészséges és csodás párkapcsolatban volt részem. Nagy távolság volt köztem és a pasim között, aki vagy engem nézett vagy pornót.”

„Ez nem botrány. Ez szexuális bűncselekmény, bántalmazás. Meg kéne változtatni az ehhez kapcsolódó törvényeket, és nekünk is meg kéne változnunk. Erről azok az internetes oldalak tehetnek. A tény, hogy valakit szexuálisan ki tudnak használni és bántalmazni, és ráadásul még pénzt is szereznek ezzel, durva. Ez már meghaladja a képességeimet. Nem hiszem el, hogy ennyire nem vagyok emberséges. Nem tudom elképzelni, hogy ennyire meggondolatlan, figyelmetlen és érzéketlen lennék.”

„Bárki, aki megnézte azokat a képeket, nemi bűncselekményt követett el. Szégyenkezve kéne elbujdosnia. És ráadásul még az ismerőseim és azok, akiket szeretek is azt mondják: 'Ó, igen, láttuk a képeket'. Nem akarok dühös lenni, de úgy gondolom, hogy nem mondtam, hogy megnézheted a meztelen testemet.”

„Amikor fel kellett hívnom apukámat, hogy elmondjam, mi történt... akkor nem érdekelt, mennyi pénzt kapok Az éhezők viadala által. Ha bárkit megkérdeznének, hogy pénzt kap, ha elintéz egy ilyen hívást az apjának címezve, szerintem sokan nem vállalnák el. Szerencsére golfozott, így jó volt a hangulata.”


Fotók: Vanity Fair / Patrick Demarchelier

JLaw exbarátja, Nicholas Hoult is nyilatkozott a történtekről egy beszélgetős műsorban. A színész zavarodottan csak ennyi tudott kinyögni: „Megrázó, hogy ilyen dolgok történnek a világban. Ez szégyen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek