Starity

Máris berendelték az American Horror Story következő évadát

2014. október 16. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hete, hogy debütált az FX-en futó nagysikerű sorozat új évada, máris megerősítették az ötödik érkezését.

hirdetés
Máris berendelték az American Horror Story következő évadát

Ryan Murphyék tudják a dolgukat, hiszen eddig sosem okoztak csalódást sem az anyacsatornának, sem hűséges rajongótáboruknak, így nem is olyan meglepő, hogy a díjnyertes American Horror Story oly régóta várt új évadának nyitóepizódja nézettségi rekordot döntött, ezzel pedig történelmet is írt az FX-nél.

Ennek eredményeképpen az FX hétfőn hivatalos bejelentést tett, melynek értelmében jövőre érkezik az ötödik szezon is, amely szintén 13 epizódos lesz, így a rémségek cirkusza után a készítők máris törhetik a fejüket, hogy mivel fogják überelni a Freak Show sikerét.

A negyedik évad első része több mint 10 millió nézőt vonzott a képernyők elé. A 18-49 év közöttieket 6.54 millióan képviselték, a 18-34 éves korosztályból pedig majd' 5 millióan voltak kíváncsiak Elsa Marsra (Jessica Lange) és torzszülöttjeire.

Az American Horror Story rajongótábora egyébként minden évben egyre csak nő. 2011-ben a Murder House pilotjának nézettsége 3,184 millió volt, majd a következő évben érkező Asylum első epizódját 3,848 millióan nézték meg, a tavalyi Coven premierjét pedig 5,538 millióan.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a soron következő évad témája mi lesz, de a hírek szerint Ryan el fog ejteni egy-két utalást az idei epizódokban, legkésőbb tavasszal viszont mindenképpen fény derül a sztorira. A rajongók legnagyobb bánatára Jessica Lange kijelentette, ez lesz az utolsó alkalom, hogy látni fogják a sorozatban, azonban Murphy nem hajlandó ezt elfogadni és biztos benne, hogy rá fogják tudni venni a folytatásra, ugyanis a hírek szerint már sikerült egy kicsit megpuhítani.

Azonban az új szezon tartogat még bőven meglepetéseket, hiszen Matt Bomer mellett Neil Patrick Harris is fel fog tűnni majd benne, ám míg előbbiről tudni lehet, hogy az ötödik epizódban lesz látható, ami igencsak különösre és horrorisztikusra sikeredett, addig arról még nincs információ, hogy mindenki Barney Stinsonja kinek fog a bőrébe bújni és mikor is láthatjuk majd viszont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek