Starity

Anastacia egy kőhajításnyira lesz Budapesttől

2014. október 16. 11:11   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő legújabb európai koncertkörútja, a Resurrection Tour első szakasza vasárnap startol Belgiumban, az állomások között pedig egy szomszédos város, Bécs is helyet foglal.

hirdetés
Anastacia egy kőhajításnyira lesz Budapesttől

Anastacia negyedik turnéja, a Resurrection október 19-én veszi kezdetét Brüsszelben. A koncertkörút első szakasza november 20-án, Locarnóban fejeződik be, ám az énekesnő megnyugtatta rajongóit: elmondta ugyanis, hogy senkiről sem feledkezik meg, és azt szeretné, ha a 2015-ös év megtelne a koncertjeivel.

Ezalatt az egy hónap alatt, ha Budapestre nem is látogat el, a szomszédos osztrák fővárosban, november 13-án színpadra lép majd. Az énekesnő korábban örömmel tudatta közönségével, hogy egyes helyeken már az összes jegy elkelt, és kijelentette: „csodás, élő zenei show-ban” lesz részük a jelenlévőknek.

30 nappal az indulás előtt pedig megkezdődött a visszaszámlálás: napi szinten fél-, illetve egyperces mókás videókat kezdett készíteni a nővére közreműködésével, melyek a művésznő lelkesedéséről és izgatottságáról árulkodnak, emellett betekintést nyerhetünk egy-egy zenésztársa dob-, és gitárjátékába is.

26 nap múlva indulás! AC/DC a rádióban.

„Nap, tenger és még 19 nap.”

&bdquo Anastacia a turné új táncosaival. 18 nap.”

Anastacia legutóbbi turnéja, a Heavy Rotation közel öt és fél éve, 2009 nyarán vette kezdetét Európában. A show Budapesten, a Syma Rendezvénycsarnokban is bemutatásra került, az énekesnő pedig emlékezetes látogatást tett fővárosunkban, ugyanis a koncert előtt részt vett egy mellrák elleni kampányban is az Egészség Hídja Egyesület felvilágosító munkáját segítve. Emellett jótékonysági árverést indított a Vatera.hu-n, a teljes bevételt pedig az egyesületnek adományozta.

A turné állomásainak dátumai:

Október 19. – Brüsszel, Belgium
Október 20. – Amszterdam, Hollandia
Október 23. – Lisszabon, Portugália
Október 25. – Madrid, Spanyolország
Október 27. – Milánó, Olaszország
Október 29. – Róma, Olaszország
Október 30. – Firenze, Olaszország
November 1. – Padova, Olaszország
November 3. – Zürich, Svájc
November 5. – München, Németország
November 10. – Köln, Németország
November 12. – Frankfurt, Németország
November 13. – Bécs, Ausztria
November 16. – Párizs, Franciaország
November 17. – London, Egyesült Királyság
November 20. – Locarno, Svájc

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek