Starity

November végén érkezik a Union J új kislemeze

2014. október 16. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit X Factorból megismert fiúbanda nem tétlenkedik, hiszen gőzerővel dolgoznak második lemezükön, és emellett különböző eseményeken is részt vesznek. Kiderült, hogy a következő kislemez november 30-án érkezik.

hirdetés
November végén érkezik a Union J új kislemeze

A nyár közepén már volt lehetőségünk meghallgatni egy új dalt a Union J nevű bandától, akik gőzerővel dolgoznak második nagylemezükön, amely a hírek szerint a jövő évben kerül kiadásra.

Az új dalt a MAGIC! nevű bandából ismert Nasri írta, de a rajongóknak nem kell csüggedniük, hiszen hamarosan ismét egy új szerzeménnyel rukkol elő a banda.

A fiúk elárulták, hogy a második kislemez egyben az utolsó is lesz, ami az album megjelenése előtt debütálni fog, és a You Got It All címet viseli majd. Az új kislemezes dal november 30-án kerül majd nyilvánosságra, egy kis részlete azonban már felkerült a banda YouTube-csatornájára.

„Ez egy olyan ballada, mely mindannyiunkat próbára tett, a hangi adottságainkat nézve” – nyilatkozta Jaymi Hensley az Attitude díjátadóján.

Íme, a dal egy részlete:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek