Starity

Fodrásznál járt a Kelemen Kabátban - klippremier

2014. október 20. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vadonatúj klippel jelentkezik a Kelemen Kabátban. A kisfilmet a „Jártam itt” című dalra forgatták egy fodrászatban.

hirdetés
Fodrásznál járt a Kelemen Kabátban - klippremier
Fotó: Kelemen Kabátban

„A klip ötletét kedves barátunk, Boros Bence – Az Állapot vetette fel. Vele már a Nyári és a Téli Dallam kapcsán is dolgoztunk, illetve 3 éve szinte folyamatosan kreatív tanácsadóként segíti a zenekart” – meséli Szerecsenkirály, a csapat frontembere. – „A rendező Lehel Olivér – A Tanító, aki immár a negyedik Kelemen klipet jegyzi. Ő egy igazi rutinos maximalista szakember, kedveljük. Ő választotta Szőke János operatőrt, aki szintén egy nagyon megbízható, jó kedélyű profi. Jó hangulat volt a forgatáson mégis hamar végeztünk, egy élmény volt.”

Természetesen a nem hétköznapi helyszín is okozott kellemes perceket a stábnak.

„A klip egy fodrászatban játszódik, és külön kérésünk volt, hogy az üzlet normálisan üzemeljen, miközben mi forgatunk. Ebből adódtak vicces szituációk, például tágra nyílt ügyfél-tekintetek, amikor beléptek a szalonba” – mondja a frontember. – „A dallal egyébként műfaját tekintve egy klasszikushoz nyúltunk vissza: a diszkóhoz. Egy dögös, jó húzású alapra építettünk fel egy igazi rádióbarát, fülbemászó popdalt (nevet). A hangszerelésen jól hallható az élő zenekari hatás: a karakteres élő basszusgitár és a bridge-ben megszólaló gitártéma mind-mind fontos összetevői a végeredménynek.”

Ez tehát az aktuális esemény a zenekar életében, a jövőről viszont csak szűkszavúan nyilatkozik Szerecsenkirály.

„Rengeteg minden van, amiről sajnos még nem beszélhetek, érdemes figyelni a facebook és az instagram oldalainkat, ha valaki képben szeretne maradni velünk kapcsolatban. Amire mindenképpen érdemes tartalékolni, az a decemberi nagykoncertünk, ahová nagyszabású látványtervekkel, meglepetésekkel és vendégekkel készülünk. Infok hamarosan!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek