Starity

Sarah Michelle Gellar mindent megtesz az egészségéért

2014. október 20. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori vámpírvadász manapság arra is használja hírnevét, hogy az egészséges életmód mellett kampányoljon.

hirdetés
Sarah Michelle Gellar mindent megtesz az egészségéért

Sarah Michelle Gellar két gyermek édesanyja, de sosem hanyagolta el magát. Mindig is fontos volt számára az egészséges étkezés és gondoskodik arról, hogy gyermekei is ezt az utat kövessék. A színésznő számára jelenleg két gyermeke a legfontosabb, közös kis kertjük is van, ahol saját kezűleg termesztenek zöldségeket.

A színésznő a Body & Soul magazinnak adott a napokban interjút, ahol elárulta, hogy hogyan tartja magát fitten és egészségesen édesanyaként is.

„Nagy hívője vagyok az egészséges étkezésnek. Sosem szerettem a gyorséttermi kajákat, de imádok enni. Előbb nyúlok valamilyen húshoz, minthogy valami rágcsát szedjek elő. Nagy vagyok vízivásban is, emellett pedig megadom a testemnek a napi öt perc meditációt, hogy kiszakadjak az őrült rohanásból. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a férjem főz rám és mindig szem előtt tartja mit szeretnénk. Azok akik ismernek viszont tudják, hogy egy jó sushira sosem tudok nemet mondani” - vallotta be a szőke színésznő, aki legutóbb Robin Williams mellett volt látható a The Crazy Ones című sorozatban.

A színésznő természetesen az egészséges étkezés mellett sokat sportol és minden nap szorít arra időt, hogy családjával sétálni menjen a friss levegőre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek