Starity

Jövőre indul a Telemundo új sorozata, a Tierra de Reyes

2014. október 25. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tierra de Reyes című spanyol nyelvű telenovella várhatóan 2015 januárjában indul a Miami székhelyű Telemundo tévécsatornán. A főszerepekben olyan sztárok láthatóak, mint Aaron Díaz, Gonzalo García Vivanco, vagy éppen Sonya Smith.

hirdetés
Jövőre indul a Telemundo új sorozata, a Tierra de Reyes

A Telemundo mindig is híres volt az izgalmas telenovelláiról, nem lesz ez másként jövőre sem, amikor elindul a várva várt Tierra de Reyes, melyet a Pasión de Gavilanes alapján írt meg Julio Jiménez. Az új verzió forgatókönyvét pedig Rossana Negrín írta a Mi gorda bella, az Alguien te mira és a La Patrona alapján.

A széria középpontjában a Gallardo testvérek állnak, azaz Arturo, Samuel, Flavio és Alma, illetve a del Junco nővérek Sofía, Andrea, Irina és Cayetana. Azonban itt nem kimondottan a két család harca áll a középpontban, hanem az, hogy az egyik Gallardo-testvért, pontosabban a kishúgot megölik. Így a 3 testvér bosszúra esküszik, és biztosak abban, hogy a másik családból lehetett valaki a tettes.

A sorozat egy vendégszereplője az El Fantasma de Elenában debütáló Isabella Castillo, aki a fiatal Almát fogja alakítani. Valószínűsíthető, hogy már az első részben végeznek vele, így nem sokat lehet majd látni őt a képernyőn.


Alma megölése

A Tierra de Reyes tele lesz ismerős arcokkal: Arturót Aaron Díaz (Teresa, Santa Diabla) alakítja, Flaviót Gonzalo García Vivanco (Verano de Amor, La Patrona) játssza, Samuelt pedig Christian de la Campa (La Patrona, Santa Diabla), valamint látható lesz még Sonya Smith (Milagros, ¿Dónde Está Elisa?,), Kimberly Dos Ramos (Grachi, El Rostro de la Venganza) és Fabián Ríos is (Mi Corazón Insiste… en Lola Volcán, Corazón Valiente).


A telenovella posztere

Íme egy rövidke ízelítő Isabelláról a sorozatban:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek