Starity

Klippremier: Anastacia – Staring At The Sun (Digital Dog Remix)

2014. október 24. 13:01   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egy meglepetéssel készült rajongóinak a mai napon: megjelentette a Staring At The Sun című szerzeményhez tartozó videoklip remix verzióját, mely szupergyorsan elkészült, hiszen az első verzió a múlt hónapban debütált.

hirdetés
Klippremier: Anastacia – Staring At The Sun (Digital Dog Remix)

Anastacia a közelmúltban, szeptember közepén mutatta be legutóbbi kisfilmjét, amely a Resurrection című stúdióalbumán hallható Staring At The Sun dalához tartozik. E szerzemény pillanatokon belül a közönség egyik kedvencévé vált, viszont az alkotáshoz tartozó videoklip első verziója nem igazán nyerte el a nagyérdemű tetszését.

Sokan kifejezték csalódottságukat az énekesnő közösségi oldalain, mondván, hogy nem erre számítottak, és azt gondolták, Anastacia lesz a videó főszereplője, csakúgy, mint korábbi munkáiban, ám nem így történt, ugyanis a művésznő körülbelül csak 20 másodperc erejéig látható a háromperces klipben.

Ennek ellenére az énekesnő egy percig sem szomorkodott, és kijelentette: „Hagyom a véleményeitek áramlását, gondoljatok, amit akartok, de mindig, mindennek van oka.” Néhány nappal ezelőtt pedig sejtető üzenetet hagyott: „Hallottam, hogy többet akartok látni belőlem… Járjatok nyitott szemmel pénteken!

Ez pedig nem jelentett mást, mint azt, hogy egy teljesen új videó készült a dalhoz, mely a mai nap folyamán látott napvilágot a rajongótábor legnagyobb örömére.

Egyébként igen mozgalmasan telik a 2014-es év Anastacia számára, hiszen a Stupid Little Things kisfilm januári forgatása óta szinte meg sem áll: a legújabb nagylemezének promótálása mellett számos fellépést iktatott be programjai közé, illetve egy tehetségkutató műsorban is szerepet vállalt, mint zsűritag. Emellett, jelenleg részese lehet egy izgalmas eseménynek: egy héttel ezelőtt kezdetét vette európai turnéja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek