Starity

Apai örömök elé néz az X-Men rendezője

2014. október 25. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy forrás hivatalosan is megerősítette, hogy az X-Men-filmek rendezője, és A fiúk, a klubból című sorozat színésznője, Michelle Clunie első gyereküket várják.

hirdetés
Apai örömök elé néz az X-Men rendezője

Az köztudott, hogy az X-Men rendezőjének, Bryan Singernek, már volt kapcsolata férfival és nővel is egyaránt, és nem hét lakatra zárt titok az sem, hogy biszexuális, most viszont 49 évesen apai örömök elé néz és a csemete édesanyja nem más, mint legjobb barátja, Michelle Clunie. A baba előreláthatólag 2015 elején érkezik.

Bryan és Michelle kapcsolata már 25 éve felhőtlen. A rendező és a színésznő boldogak, hogy együtt nevelhetik majd fel gyereküket, ez ügyben pedig egy közeli barát is nyilatkozott az E! Newsnak: „Hivatalosan is kijelenthettem, hogy Michelle és Byan izgatottan várják a kisbaba érkezését, és rettentően boldogok egymás oldalán.”

A színésznő Twitter-profilján boldogan jelentette be a hírt október 23-án, bejegyzésében megköszönve a rajongók szeretetét és támogatását: „El sem hiszem, hogy végre anya leszek. Mindenkinek köszönöm a támogatást.”

„Bryan és Michelle kapcsolata remek már több mint 25 éve, és rettentően boldogak, hogy végre szülők lehetnek. Már rég próbálnak összehozni egy kisbabát, és most végre sikerült” – tette hozzá a 49 éves rendező barátja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek