Starity

Kim Cattrall nem fért bele a szexi ruhákba?

2010. szeptember 08. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem nagyon szerette, amikor a Szex és New York ruhapróbáin voltak, mert a feltünő, testhez simuló ruhákat inkább a kolleganőire szabták, nem az ő telt idomaira.

hirdetés
Kim Cattrall nem fért bele a szexi ruhákba?

Az 54 éves Kim Cattrall hat évadon és két mozifilmen át alakította Samantha szerepét a Szex és New Yorkban Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis oldalán. 

Kim elmesélte, hogy mivel sosem tartotta magát olyan vékonynak, mint a partnernőit,  nem igazán szerette a sorozat ruhapróbáit és a hasonlókat. A híres divattervezők ugyanis az ő méretében ritkábban szállították a ruhákat, ezért nem is tudott annyira jó cuccokat hordani a sorozatban.

„Nem egy a méretem Sarah-val és Kristinnel. Egy csomó ruhát nem tudtam felvenni azok közül, amiket a fiatal divattervezők küldtek. Néha nyolc órán keresztül bele voltam préselve egy kényelmetlen, szűk ruhába.” – mesélte Cattrall a Vogue-nak.

Nem baj Kim, nem a szépség a lényeg! Úgy vagy jó, ahogy vagy!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek