Starity

A The 100 sztárjai elárulták, kinek mit tartogat a 2. évad

2014. október 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CW tavaszi sorozata sikert sikerre halmoz, és ugyan még csak szerdán startolt a második évad, a szereplők elárulták, kinek milyen veszélyeket, szerelmet vagy épp kalandot tartogat a szezon!

hirdetés
A The 100 sztárjai elárulták, kinek mit tartogat a 2. évad

A The 100 a CW egyik új, tavaszi sorozataként startolt Amerikában, és bár nálunk még annyira nem híres, azért elég nagy rajongótáborral rendelkezik hazánkban is, épp ezért örülhetnek a rajongók, hisz a színészek közül jónéhányan elárultak egy-két érdekességet az új évaddal kapcsolatban egy közös interjú során.

Figyelem, spoiler-veszély!

Először Eliza Taylor színésznő nyilatkozott karakterével, Clarke-kal kapcsolatban: „Clarke szerint ez a hely 'túl jó, hogy igaz legyen', ami a későbbi részekben be is fog bizonyosodni. Folyamatosan azon lesz, hogy kiderítse ennek okát, közben pedig dolgozni fog a kijutásán is. És persze ott lesz az édesanyjával való kapcsolat is, hisz Abby folyamatosan azon lesz, hogy lányát megtalálja.”

Clarke és édesanyja viszonyáról az Abbyt alakító Paige Turco ennyit mondott: „Mrs. Griffin mindent meg fog tenni, hogy megtalálja lányát, kerül az bármibe is, ezt pedig majd a harmadik részben láthatjuk leginkább. Persze ő is sokat fog változni, ahogyan a Száz gyerek is, akiket előbb leküldtek a földre.”

Miután kiderült, hogy Finn (Thomas McDonell alakítja) és Bellamy (Bob Morley) túlélte a rejtélyes évadzárót, az utóbbi karakter előtt rögös út áll.

„Mostantól Kane lesz az úr a háznál, hogy így fogalmazzak. A felnőttek és főleg Kane egy teljesen más elvet képviselnek, mint az 'Azt csinálunk, amit akarunk' Bellamy. Azonban ez neki nemcsak egy egyszerű megpróbáltatás lesz, hiszen ő a Százzal volt teljes, nélkülük elveszettnek érzi majd magát” – mondta Bob.

„Bellamy egy időre a kispadra kerül, amit nehezen fog viselni. Nagy önbírálatot kell véghezvinnie, azonban az első évadhoz képest, ahol annyira nem gondolkozott, csak ment a feje után, sokat fog változni, és inkább a Clarke-féle elveket fogja követni” – tette hozzá a Bellamyt alakító színész.

A felnőttek megérkezése azonban vegyes érzelmeket fog kiváltani a Százból. Raven Reyes például örül, és inkább az ő elveiket képviseli majd, mintsem Bellamy és Clarke, akik ellenük lesznek. Octavia Blake azonban testvére oldalán lesz, erről pedig Marie Avgeropoulos, az Octaviát alakító színésznő ezt nyilatkozta: „Mi voltunk itt előbb, mi tudjuk már, hogy milyen veszélyek lesnek ránk a kapukon kívül, főleg az évadzáróban történt Földlakómészárlás miatt. Ők viszont ezt nem úgy fogják kezelni, mint mi, hanem a nehezebbik úton.”

A sorozat rengeteg meglepetéssel, újdonsággal és kalanddal várva mostantól minden szerdán érkezik a tengerentúlra, nálunk azonban nem tudni, hogy mikor kerül képernyőkre és hol, ha egyáltalán megvásárolja valamelyik csatorna a sugárzási jogokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek