Starity

New York-i nagykövet lett Taylor Swift

2014. október 27. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő fogja a Nagy Almába érkező turistákat segíteni különböző módokon abban, hogy jobban megismerjék új otthonát.

hirdetés
New York-i nagykövet lett Taylor Swift
Fotó: Anders Overgaard

Májusban vásárolt Taylor Swift egy többmilliós apartmant Manhattan szomszédságában, SoHóban és a város akkora hatással volt rá, hogy azóta minden barátját arra próbálja rávenni, hogy ők is költözzenek oda, folyamatosan New Yorkról áradozik, mitöbb, egy dalt is írt róla Welcome To New York címmel, ami ma megjelent albumának, a 1989-nek legelső dala.

Úgy tűnik, a város fejeseinek figyelmét is sikerült felhívnia magára az egykori country-csillagnak, ugyanis egy megtisztelő posztot ruháztak rá, amit ma reggel, a Good Morning Americában árult el.

„Sok mindent tanulsz, ha idekerülsz, és a legkirályabb dolog abban, hogy kineveztek a Turizmus Fogadási Bizottságának egyik nagykövetévé – ami a legőrültebb, legkirályabb dolog -, hogy még mindig tanulok. De annyira rajongok ezért a városért, hogy úgy érzem, mint amikor imádok valamit, nem tartom meg magamnak, kiadom magamból a zenémen keresztül” – osztotta meg gondolatait és érzéseit Taylor.

Az új tisztséghez pedig rögtön egy kampány is társult, melyről egy videó is napvilágot látott szintén a mai napon, amit először a GMA-ben adtak le, majd később felkerült az nycgo.com nevezetű oldalra is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek