Starity

Megdöntötte Nicki Minaj rekordját a One Direction

2014. október 27. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VEVO számlálója három napra kiakadt, annyian kattintottak a One Direction új videoklipjére, a Steal My Girlre. Harry Styles legendáknak nevezte a rajongóit.

hirdetés
Megdöntötte Nicki Minaj rekordját a One Direction

A One Direction rajongói bázisa teljesítette a lehetetlent és megtörték a VEVO 24 órás rekordját, amit Nicki Minaj állított fel a botrányos, sokat vitatott Anaconda klipjével. A srácok kisfilmje így több, mint 19 millió nézettséget produkált egy nap leforgása alatt – az összesítés még mindig tart a cég részéről. A videoklipet Danny DeVito rendezte.

A nagy hírt Harry Styles jelentette be a Twitteren keresztül: „Ti, a legendák, megtörtétek a VEVO egy napos rekordját a Steal My Girl videónkkal. Legendák, köszönöm nektek” - csipogta.

Természetesen a rajongók a két napos izgulás után nagy örömmel fogadták Styles tweetjét, így órákon át trendelt a „One Direction rajongók uralják a Világot” és a „Megtörtük a Vevo rekordját” hashtagek.

A napok során több vicces mém is született a közösségi portálon, amivel a rajongók imitálták, hogyan izzadtak azzal, hogy büszkévé tegyék az öt brit srácot, majd a „győzelemről” is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek