Starity

Leighton Meesterék a gyermekvállaláson törik a fejüket?

2014. november 04. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves színésznő a Nylon novemberi számának címlaplánya, így egy interjú is készült vele, mely során szóba kerül a Gossip Girl, karrierje és magánélete is, melyről azonban sejtelmesen nyilatkozott.

hirdetés
Leighton Meesterék a gyermekvállaláson törik a fejüket?
Fotó: Vogue

Leigthon Meester az áttörő sikert hozó Gossip Girl után sem unatkozik, hiszen folyamatosan kapja a filmszerepeket, valamint énekesnői karrierjét is igyekszik beindítani. Egy héttel ezelőtt jelent meg első hivatalos stúdióalbuma Heartstrings címmel, melyen 9 vadonatúj dal kapott helyet, a címadó szerzeményhez pedig nemrégiben megérkezett a videoklip is, így nem meglepő, hogy a Nylon az Upper East Side egykori divatikonját, Blair Waldorfot életre keltő színésznőt kérte fel novemberi címlaplányának.

A 28 éves színész-énekesnő természetesen nem csak magazin borítóján látható, hanem egy interjút is adott az egyik riporternek, melyben sok-sok érdekességet elárult a Gossip Girlről, Hollywoodról, a férjével, Adam Brodyval való közös munkáról és arról is, milyen érzés, hogy hamarosan eléri a bűvös harmadik X-et.

„A legtöbb ember, akit ismerek, most házasodik össze. A következő lépés a gyerekvállalás lesz. Szeretem ezeket a felnőtt dolgokat. Szeretem, hogy van saját házam, vannak kutyáim” – árulta el szűkszavúan, sokan viszont arra következtetnek, hogy rövidesen követi egykori kolleganőjét, Blake Livelyt a sorban, aki első gyermekét hordja a szíve alatt.

„Nagyon fiatal voltam, amikor elkezdtem a Gossip Girlt, és mikor vége lett, olyan dolgokat akartam csinálni, amik sokkal izgalmasabbak, nagyobb kihívást jelentenek, és sokkal inkább én vagyok – a felnőtt ízlésemnek megfelelően. Természetesen ezt úgy mondom, hogy több, mint hálás vagyok ezért az élményért és tapasztalatért életem ezen időszakából” – árulta el Leighton.

„Amíg a forgatókönyv rendben van, a női szerepek egyedül is megállják a helyüket egészként, igazi, teljesértékű emberekként. Szóval a Life Partners és a Like Sunday, Like Rain-beli karaktereimben azt szeretem, hogy egyikük sem egy romantikus kapcsolat középpontjában áll. Hibáznak, igazi emberi lények, akikkel tudok azonosulni és nagyon élvezem őket alakítani. Olyanok, mint én egy bizonyos értelemben.”

„Nem volt idő arra, hogy megkérdezzék tőlünk, hogy együtt akarjuk-e csinálni. Elolvastam a forgatókönyvet. Imádtam a szerepet és a filmet. Éppen a megbeszélésre mentem, amikor Adam felhívott, és azt mondta: 'Felajánlották ezt a szerepet'” – osztotta meg a november 6-án debütáló Life Partnersről, amelyben férjével játszik együtt.

Fotók: Felisha Tolentino/Nylon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek