Starity

Ilyen lett volna a leállított Pixar-film

2010. szeptember 08. 21:09   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-Pixar nemrég függesztette fel új meséjének munkálatait, mely a Newt címre hallgatott volna.

hirdetés
Ilyen lett volna a leállított Pixar-film

A filmet egyébként eredetileg 2012 nyarán küldték volna a kíváncsi nagyközönség elé, de a Pixar nemrég ismeretlen okokból kifolyólag felfüggesztette a Newt munkálatait.

Valóban érdekes rejtély, hogy mi okuk lehetett erre – valószínűleg ötlethiány lehetett a gond, hiszen helyette a Verdák és a Szörny Rt. második részein, no meg egy új mesén (Brave) dolgoznak. Utóbbi a Newt esetleges megjelenési idejét kapta, míg a Verdák 2. jövő nyáron, a Szörny Rt. 2. pedig 2012 novemberében várható.

A mese a Föld két utolsó „kék lábú” tarajos gőtéjéről szólt volna, akiket tudósok akarnak egymással szaporítani; a két állat azonban nem szimpatizál egymással.

Aki kiváncsi lett volna rá, annak sem kell feltétlenül aggódnia: nemrég ugyanis a Disney is felfüggesztett egy mesét (Hókirálynő), azonban ezek még újból munkaasztalra kerülhetnek, mivel annak idején a Szépség és a szörnyeteg is több évet várt polcra téve.

Tehát erről az (egyelőre) el nem készülő meséről tett közzé pár napja harminc képet a Disney-Pixar a hivatalos Facebook-oldalukon. A képek megtekinthetőek a fórumon is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

disney képek pixar newt
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek