Starity

Torrance Coombs még szokja a hírnevet

2014. október 29. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hirtelen jött népszerűség még furcsa a Reign sztárjának, és belefutott már igazán őrült rajongókba is.

hirdetés
Torrance Coombs még szokja a hírnevet

A Reign című sorozat királyi fattya nagy népszerűségnek örvend a nők körében a sorozat forgatásának megkezdése óta. Az ifjú színésznek korábban inkább minisorozatokban és egy-egy epizódszerepben volt alkalma megmutatni a tehetségét, de a The CW sorozata meghozta a sikert számára. A népszerűséggel azonban rajongók is járnak, akik néha nagyon meg tudják lepni a színészt.

„Nem félelmetesnek mondanám őket, inkább furcsának. Európában kikutatták a rajongók, hogy melyik hotelben szálltam meg. Ez ijesztőnek hangzik elsőre, de aztán egy csomó ajándékkal kedveskedtek. Egész nap nem követtek, de persze néhány közös képet készítettünk. Egyelőre tiszteletben tartják a magánszférát is, de lehet, ez változni fog a jövőben vagy nem tudom” - mondta el egy interjú során a színész.

Bash karaktere egyébként sok női szívet elrabolt a Reign képernyőre kerülése óta, és állítólag a sorozatban is kialakulhat még valami az Adelaide Kane által megformált Mary és a királyi törvénytelen gyermek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek