Starity

Soul Cycle edzésekkel tartja formában magát Demi Lovato

2014. október 30. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekesnő kitűnő formában van, aminek megosztotta a titkát, de emellett még mesélt Kim Kardashianról és a szerelemről is.

hirdetés
Soul Cycle edzésekkel tartja formában magát Demi Lovato

Október 27-én ért véget a 22 éves énekesnő idei második arénaturnéja, azonban túl sok szabadidővel ezután sem rendelkezhet. Mint ahogy arról már korábban beszámultunk, Lovato lett a N.Y.C. New York Color kozmetikai cég nagykövete, melynek kapcsán kedd délután sajtókonferenciát tartott, így az E! News riporterének lehetősége volt vele egy beszélgetésre.

Szóba került készülő albuma és a N.Y.C termékei, de beszélgetőpartnere, Alicia Quarles, nem mehetett el szó nélkül amellett sem, hogy az utóbbi időben szemmel láthatóan megszabadult néhány kilótól, izmosabb lett és kitűnő formában van, aminek Lovato megosztotta a titkát.

„Az útra magammal hoztam egy Soul Cycle kerékpárt, így a koncert napokon 45 percet kerékpározok, olyan keményen, amennyire csak tudok, aztán körülbelül másfél órát a színpadon töltök fellépéssel. Így meg van az x mennyiségű kardióm minden napra. De emellett van egy csodálatos edzőm is, és van egy étkezési tervem, ami segít koncentráltnak maradni. Néha ez az ünnepek környékén elég frusztráló tud lenni, így én inkább teljesen megadtam magam, és úgy voltam vele; 'Oké, kérlek, segíts nekem az ételek, és az edzés terén is.' Ettől teljesen megváltozott az életem.”


A hónapok óta tartó kemény edzés meghozta a gyümölcsét.

Lovato elárulta azt is, kik azok a nők, akikre példaképként tekint testalkatilag. „Az én koromban sokáig kizárólag nagyon-nagyon vékony modellek voltak a címlapokon, majd most olyan nőket látva, mint Kim Kardashian, és Beyoncé... Úgy értem, meglehet a véleményed Kimről, de ő egy sikeres nő, aki akkoriban a színre lépésével forradalmasította a szépség egy másik fogalmát.”

Az egykori X-Faktor mentor legutóbbi turnéja minden helyszínén elmondta Warrior című balladája előtt, hogy szeretne végre pontot tenni múltjára, és szeretné, ha fokozatosan felhagynának azzal, hogy ezzel kapcsolatban kérdezik, ennek ellenére az E! News riportere megpróbált rátérni korábbi függőségeire és problémáira, ám Lovato ügyesen kivágta magát a kérdés alól. „Most már az új függőségem a sminkekhez kapcsolódik, oké?”

A magánéletét szigorúan védő énekesnő annyit még elárult, hogy a szerelem fontos szerepet játszik az életében. „Nagyon-nagyon fontos számomra a szerelem, különösen ha találsz olyasvalakit, akivel komolyak a szándékaid, és időt szánsz rá. Ez a világ legjobb érzése.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek