Starity

Szabó Zsófi büszke teljesítményére

2014. november 01. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban egykori színésznője múlt hét szombaton debütált az RTL Klubon, mint műsorvezető, és elárulta, a rengeteg negatív kritika ellenére büszke teljesítményére.

hirdetés
Szabó Zsófi büszke teljesítményére

A nézők a múlt heti X-Faktor élő adásában láthatták Szabó Zsófit először az RTL Klubon, mint műsorvezetőt. A színésznő tisztában volt vele, hogy rengeteg kritikát fog kapni (ami egyébként be is következett), ő mégis úgy gondolja, jobban sikerült debütálása, mint várta.

Zsófi a Nők Lapja Cafénak mesélt élményeiről és elárulta, hogy már nem érzi olyan stresszesnek magát, amikor az After X-et vezeti, mivel maga a műsor is lazább, kötetlenebb és ő maga is felszabadultabban áll a kamerák elé.

Szerintem nem vagyok nagyképű, ha azt mondom, hogy jobban sikerült a bemutatkozásom műsorvezetőként, mint ahogy azt előtte gondoltam. Tudtam, hogy számolnom kell majd a kritikákkal, és ez így is van rendjén, nem várhatom és nem is várom el azt, hogy mindenki szeresse azt, amit és ahogy csinálok.

A szőkeség elárulta még, hogy sokat köszönhet az adásra való felkészüléséért az X-Faktor felelős szerkesztőjének, Schiwert-Takács Lászlónak, valamint Istenes Bencének is, akik rengeteget segítettek neki a kezdeti időszakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek