Starity

Így néztek ki a celebek halloweenkor

2014. november 01. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén láthattunk rajzfilmfigura, szörny és egyéb, ötletes jelmezeket. Nézzük, kedvenc sztárjaink minek öltöztek be idén halloweenkor.

hirdetés
Így néztek ki a celebek halloweenkor

Köztudott, hogy a halloween Amerikában és Angliában roppant nagy népszerűségnek örvend, így külföldi sztárok nem restek beöltözni és járni az utcákat, vagy éppen a legnépszerűbb partikat. Sőt, vannak olyanok, akik egész évben eme eseményre készülnek.

A rajongók és az érdeklődök nagy örömére idén is sok kép előkerült kedvenc celebeinkről, akik idén is kreatívak voltak, ijesztegetés terén. Nézzük a legjobb jelmezeket!

A sztárpár, Neil Patrick Harris és David Burtka gyerekeikkel, minden évben megkaphatnák a legkreatívabb jelzőt, hiszen ha beöltözésről van szó, ők toppon vannak, mint egy egységes család. Felismeritek a karaktereket?


Forrás: Twitter

*

Courteney Cox és Johnny McDaid az idén népszerű filmet, az Annabelle-t elevenítették fel a nagyérdemű számára. Az összkép magáért beszél.


Forrás: Twitter

*

Liam Payne, a One Direction népszerű énekese, és kedvese, Sophia idén két filmből merített ötletet. Payne Joker, míg Sophia Demóna mellett döntött. El kell ismernünk, mindkettő remekül sikerült!


Forrás: Twitter

*

Rá sem lehet ismerni a karakteres arcú modellre, Cara Delevingnere, aki egy Lorax jelmezt öltött magára és barátnőjére Halston Sagere! Utóbbi egy emberi egyszarű mellett döntött.


Forrás: Instagram

*

A VS angyal Alessandra Ambrosio nem hazudtolta meg önmagát, és egy dögös fehér párducnak öltözött be idén. Külön ki kell emelnünk a kontaktlencséjét!


Forrás: Instagram

*

Zayn Malik, szintén a 1D tagja, barátnőjével, Perrie Edwardszal ünnepelt, mint Batman. Perrie a jól bevált csontváznál döntött.



Forrás: Instagram

*

Lea Michele, a Glee sztárja, idén megmutatta csinos alakját, mint egy életre kelt Pirosszka.


Forrás: Twitter

*

Beyoncé kimutatta tiszteletét kolléganője, Janet Jackson iránt, hiszen idén neki öltözött be.


Forrás: Twitter

*

Talán senki nem várta jobban a halloweent, mint Adam Lambert, aki körülbelül már egy hónapja szervezi a saját, zárt körű partiját. A helyszín a Los Angeles-i Bootsy Bellow bár volt, a házigazda pedig farkasemberként tette tiszteletét.


Forrás: Getty

*

Gwen Stefani és Gavin Rossdale egy összeálló vámpírpárként jelentek meg Kate Hudson partiján.


Forrás: Getty

A Pretty Little Liars színésznője, Ashley Benson, egy hátborzongató babává varázsolta magát idén halloweenkor. Kifogástalan smink lett.


Forrás: Instagram

*

Taylor Swift egy szárnyas egyszarvúnak öltözött, és ezzel ünnepelte meg az 1989 elsöprő sikerét.


Forrás: Instagram

*

Jessica Alba szintén Kate Hudson partija mellett voksolt, és a Guns n Roses egykori gitárosát, Slash-t választotta, mint inspiráció. Már-már félelmetesen hasonlít a legendás zenészre.


Forrás: Instagram

*

Ki ismerné fel így a népszerű tinisztárt, Justin Biebert? Egészen biztosan senki! Az énekes a Power Ranger egyik tagjává maszkírozta magát, és egy aranyos kísérője is akadt.


Forrás: Instagram

*

Katy Perry egy élő Cheeto darabként járta az utcákat halloween éjszakáján. A hölgy most töltötte be 30. életévét – ki mondaná meg ezt ezután?


Forrás: Instagram

*

Kate Hudson egy színpompás csontvázzá varázsolta magát a Casamigos Annual Halloween partira.


Forrás: Instagram

*

Csakúgy, mint a fent említett Liam, Ashley Madewke is Joker mellett döntött Matthew Morrison partijára.


Forrás: Getty

*

Ashley Tisdale, és férje, Christopher French, párokhoz passzoló, összeillő jelmez mellett döntött: idén csontvázként „ijesztgették” a gyerekeket.


Forrás: Instagram

*

Miley Cyrus magáról, és testvéreről töltött fel egy képet Instagram-oldalára. Cyrus idén nagynénjét, Dolly Partont idézte fel kosztümével.


Forrás: Instagram

*

Colton Haynes nagy sikert aratott jelmezével, ami a népszerű Shrek trilógia főhősnőjét, Fiónát elevenítette fel.


Forrás: Getty

*

Ki gondolt arra, hogy közösségi oldalnak öltözzön be? Meg sem lepődünk, hogy a Pretty Little Liars sztárja, Lucy Hale! A színésznő mint egy élő Twitter-madár jelent meg Matthew partiján.


Forrás: Getty

*

Paris Hilton idén is nagyon helyes jelmez mellett döntött: Minnie egérként járta a legmenőbb szórakozóhelyeket Los Angelesben.


Forrás: Getty

*

A barbadosi csillag, Rihanna, idén is kivette a részét a szórakozásból – jómaga a Tini ninja teknőcök egyik szereplőjét öltötte magára, és egész testét zölddel színezte a kívánt hatás elérése végett.



Forrás: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek