Starity

Taylor Swift uralja a decemberi címlapokat

2014. november 01. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift globálisan lesz a Cosmopolitan magazin címlapsztárja. A népszerű nemzetközi magazin ugyanis 23 országban teszi a magazin elejére a szőkeséget.

hirdetés
Taylor Swift uralja a decemberi címlapokat

Countrysztárként vált világhírűvé, majd több zenei stílust is kipróbálva napjaink egyik legmenőbb popikonjává nőtte ki magát az évek alatt Taylor Swift. A kedves kinézetű tehetség a világ minden táján hatalmas rajongótábort tudhat magáénak, ezúttal pedig megcélozza az egyik legnagyobb nemzetközi női magazin globális olvasótáborát is.

Olaszország, Dél-Afrika, Franciaország, Dél-Korea, Nagy Britannia és Magyarország. Csak néhány azon 23 állam közül, amelyekben a Cosmopolitan magazinok címlapjain Taylor Swift lesz látható. A decemberi számokban egy interjú is olvasható lesz, amely a népszerű énekesnővel készült. A Shake It Off, a Love Story, vagy éppen a Mine című világslágerek előadónője őszintén vall a szerelemről, a boldoságról és arról, hogy mi inspirálja őt zenei téren.

„Megtanultam, hogy csak mert jól nézel ki és sokan szeretnének randizni veled, az nem jelenti azt, hogy fel kellene áldoznod a függetlenséged és hagynod, hogy azt mondjanak rólad, amit akarnak. Én nem csinálom ezt többé!”

A híresség nemrégiben New Yorkba költözött, így erről az élményéről is beszélt a beszélgetés során: „Új kihívásra volt szükségem és nincs nagyobb kihívás, mint új helyeket megismerni és új barátokat szerezni” – nyilatkozta.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek