Starity

Megjelent George Ezra legújabb kisfilmje

2014. november 02. 19:07   |   Szerző: Kelsey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha szeretjük George Ezra zenéjét, és rajongunk Ian McKellen színészi játékáért, ezt a videót biztosan imádni fogjuk!

hirdetés
Megjelent George Ezra legújabb kisfilmje

Ki tudna ellenállni Ian McKellennek, ha egyszer ilyen bájos valamiben? A videó, mely október 28-án jelent meg George Ezra hivatalos VEVO-csatornáján, máris sokakat meghódított, akárcsak az énekes korábbi, fővárosunkról szóló szerzeménye.

George debütáló nagylemeze egyébként június 30-án, a Sony Music Entertainment szárnyai alatt került az üzletek polcaira, mely korongról már megismerkedhettünk a Did You Hear The Rain?, a Budapest, a Classy O és a Blame It On Me című szerzeményekkel, melyekhez a 21 éves énekes rendre kisfilmet is forgatott.

George jelenleg Európa-szerte turnézik zenekarával – többek között hazánkban is tiszteletét teszi november 24-én a budapesti Akvárium Klubban -, és majd csak március közepén hagy magának egy kis pihenőt. Addig is csekkoljátok az Ian McKellen főszereplésével készült kisfilmet, melyet a Listen To The Man című dalhoz forgatott Ezra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek